притисни ентер »

Брутален хорор во филмот Славеј: Гледачи во Австралија бегаа од кино салите
Брутален хорор во филмот Славеј: Гледачи во Австралија бегаа од кино салите

Брутален хорор во филмот Славеј: Гледачи во Австралија бегаа од кино салите

Некои сцени во хорор-филмот „The Nightingale” (Славеј) беа премногу брутални за гледачите кои го гледаа филмот во австралиските кина, па луѓето почнале да ги напуштат кината по само 20 минути. Приказната од 18-от век раскажува за ирската затвореничка Клер која тргнува во крвав одмазднички поход поради сè она што ѝ се случило нејзе и на нејзиното семејство

Филм кој што „ги брка“ гледачите од кино салите

Филм кој што „ги брка“ гледачите од кино салите

Некои сцени во хорор-филмот „The Nightingale” (Славеј) беа премногу брутални за гледачите кои го гледаа филмот во австралиските кина, па луѓето почнале да ги напуштат кината по само 20 минути. Приказната од 18-от век раскажува за ирската затвореничка Клер која тргнува во крвав одмазднички поход поради сè она што ѝ се случило нејзе и на нејзиното семејство

Брутален хорор филм ги брка гледачите од кино салите

Брутален хорор филм ги брка гледачите од кино салите

Некои сцени во хорор-филмот „The Nightingale” (Славеј) беа премногу брутални за гледачите кои го гледаа филмот во австралиските кина, па луѓето почнале да ги напуштат кината по само 20 минути. Приказната од 18-от век раскажува за ирската затвореничка Клер која тргнува во крвав одмазднички поход поради сè она што ѝ се случило нејзе и на нејзиното семејство

Брутален хорор филм ги бркаат гледачите од кино салите

Брутален хорор филм ги бркаат гледачите од кино салите

Некои сцени во хорор-филмот „The Nightingale” (Славеј) беа премногу брутални за гледачите кои го гледаа филмот во австралиските кина, па луѓето почнале да ги напуштат кината по само 20 минути. Приказната од 18-от век раскажува за ирската затвореничка Клер која тргнува во крвав одмазднички поход поради сè она што ѝ се случило нејзе и на нејзиното семејство

Хорор што „ги брка“ гледачите од кино салите

Хорор што „ги брка“ гледачите од кино салите

Некои сцени во хорор-филмот „The Nightingale” (Славеј) беа премногу брутални за гледачите кои го гледаа филмот во австралиските кина, па луѓето почнале да ги напуштат кината по само 20 минути. Приказната од 18-от век раскажува за ирската затвореничка Клер која тргнува во крвав одмазднички поход поради сè она што ѝ се случило нејзе и на нејзиното семејство

„The Nightingale” „ги брка“ гледачите од кино салите

„The Nightingale” „ги брка“ гледачите од кино салите

Некои сцени во хорор-филмот „The Nightingale” (Славеј) беа премногу брутални за гледачите кои го гледаа филмот во австралиските кина, па луѓето почнале да ги напуштат кината по само 20 минути. Приказната од 18-от век раскажува за ирската затвореничка Клер која тргнува во крвав одмазднички поход поради сè она што ѝ се случило нејзе и на нејзиното семејство

Хорор што „ги брка“ гледачите од кино салите

Хорор што „ги брка“ гледачите од кино салите

Некои сцени во хорор-филмот „The Nightingale" (Славеј) беа премногу брутални за гледачите кои го гледаа филмот во австралиските кина, па луѓето почнале да ги напуштат кината по само 20 минути.

Хорор што „ги брка“ гледачите од кино салите

Хорор што „ги брка“ гледачите од кино салите

Некои сцени во хорор-филмот „The Nightingale” (Славеј) беа премногу брутални за гледачите кои го гледаа филмот во австралиските кина, па луѓето почнале да ги напуштат кината по само 20 минути. Приказната од 18-от век раскажува за ирската затвореничка Клер која тргнува во крвав одмазднички поход поради сè она што ѝ се случило нејзе и на нејзиното семејство

„Captain Marvel“ доби брутално искрен трејлер

„Captain Marvel“ доби брутално искрен трејлер

Суперхеројскиот филм „Captain Marvel“ ги освои кино-благајните ширум светот. Главната улога во филмот ја толкува Бри Ларсон, а според досегашната заработка најновиот филм на Marvel лесно ќе влезе во клубот на филмови со заработка од над милијарда долари. Тоа беше само мотив плус за тимот на Screen Junkies да направат брутално искрен трејлер за популарниот

„Captain Marvel“ доби брутално искрен трејлер

„Captain Marvel“ доби брутално искрен трејлер

Суперхеројскиот филм „Captain Marvel“ ги освои киноблагајните ширум светот. Главната улога во филмот ја  толкува Бри Ларсон, а според досегашната заработка најновиот филм на Marvel лесно ќе влезе во клубот на филмови со заработка од над милијарда долари. Тоа беше само мотив плус за тимот на Screen Junkies да направат брутално искрен трејлер за популарниот