притисни ентер »

Сите мислат дека „Деспасито“ е најслушана песна меѓутоа..
Сите мислат дека „Деспасито“ е најслушана песна меѓутоа..

Сите мислат дека „Деспасито“ е најслушана песна меѓутоа..

Список на најслушани песни , албуми и уметници во последните 10 години е објавен на еден сајт за слушање музика , а тие откриле дека уметникот чија музика најмногу е  слушана е Дрејк . Раперот собра повеќе од 28 милијарди кликови, а неговата најпопуларна песна "One Dance" е слушната 1,7 милијарди пати. Навторото место се најде Ед Шеран , по што следат Пост

СИТЕ МИСЛАТ ДЕКА „ДЕСПАСИТО“ Е НАЈСЛУШАНА ПЕСНА НА ДЕЦЕНИЈАТА: Еве која УБЕДЛИВО ја победила конкуренцијата!

СИТЕ МИСЛАТ ДЕКА „ДЕСПАСИТО“ Е НАЈСЛУШАНА ПЕСНА НА ДЕЦЕНИЈАТА: Еве која УБЕДЛИВО ја победила конкуренцијата!

На еден сајт за слушање музика е обавен список на најслушани песни, албуми и изведувачи во последните 10 години, и тие откриле дека уметникот чија музика најмногу ја слушале е Дрејк. Раперот собрал над 28. милијарди кликања, а неговата најпопуларна песна „One Dance“ е пуштена 1,7 милијарди пати. На второто место се нашол Ед Ширан, по што следеле Пост

Мислите дека е „Despacito“? Не, ова е најслушаната песна во последните 10 години!

Мислите дека е „Despacito“? Не, ова е најслушаната песна во последните 10 години!

Најслушана песна на деценијата е... На еден сајт за слушање музика објавена е листа со најслушаните песни , албуми и изведувачи во последните 10 годин и, а откриле дека изведувачот чија музика луѓето најмногу ја слушаат е Дрејк. профимедиа Раперот собрал повеќе од 28 милијарди кликови , а неговата најпопуларна песна „One Dance“ е преслушана 1,7 милијарди

Мислите дека Despacito е најслушаната песна во последнава деценија? Кога ќе ја слушнете оваа  ќе се предомислите...

Мислите дека Despacito е најслушаната песна во последнава деценија? Кога ќе ја слушнете оваа ќе се предомислите...

На еден сајт за слушање музика објавена е листа на најслушани песни, албуми и изведувачи во последните 10 години, а откриле дека изведувачот чија музика луѓето најмногу ја слушаат е Дрејк. Раперот собрал повеќе од 28 милијарди кликови, а неговата најпопуларна песна „One Dance“ е преслушана 1,7 милијарди пати. На второ место е Ед Ширан, а потоа се Пост

Мислите дека Despacito е најслушаната песна во последнава деценија? Кога ќе ја слушнете оваа ќе се предомислите…

Мислите дека Despacito е најслушаната песна во последнава деценија? Кога ќе ја слушнете оваа ќе се предомислите…

Мислите дека Despacito е најслушаната песна во последнава деценија? Кога ќе ја слушнете оваа ќе се предомислите… На еден сајт за слушање музика објавена е листа на најслушани песни, албуми и изведувачи во последните 10 години, а откриле дека изведувачот чија музика луѓето најмногу ја слушаат е Дрејк. Раперот собрал повеќе од 28 милијарди кликови, а

Спотифај обелодени која е најслушаната песна во последниве 10 години

Спотифај обелодени која е најслушаната песна во последниве 10 години

Сервисот за стримање на музика Spotify ја објави листата со најслушани песни, албуми и изведувачи во последните 10 години, а открија дека изведувачот чија музика луѓето најмногу ја стримале е Дрејк. Раперот „собра“ повеќе од 28 милијарди стримови, а неговата најпопуларна песна „One Dance“ е пуштена 1,7 милијарди пати. На второ место е Ед Шеран, а следуваат

Листа на најдобрите песни во последната деценија

Листа на најдобрите песни во последната деценија

Сервисот за „стримање“ на музика Spotify ја објави листата со најслушани песни, албуми и изведувачи во последните 10 години, а открија дека изведувачот чија музика луѓето најмногу ја „стримале“ е Дрејк. Раперот „собра“ повеќе од 28 милијарди „стримови“, а неговата најпопуларна песна „One Dance“ е пуштена 1,7 милијарди пати. На второ место е Ед Шеран,

Две ипол милијарди слушања: ОВА е НАЈСЛУШАНАТА песна во последниве 10 години

Две ипол милијарди слушања: ОВА е НАЈСЛУШАНАТА песна во последниве 10 години

Сервисот за стримање на музика Spotify ја објави листата со најслушани песни, албуми и изведувачи во последните 10 години, а открија дека изведувачот чија музика луѓето најмногу ја стримале е Дрејк. Раперот „собра“ повеќе од 28 милијарди стримови, а неговата најпопуларна песна „One Dance“ е пуштена 1,7 милијарди пати. На второ место е Ед Шеран, а следуваат

Ова е најслушаната песна во последните 10 години

Ова е најслушаната песна во последните 10 години

Сервисот за стримање на музика Spotify ја објави листата со најслушани песни, албуми и изведувачи во последните 10 години, а открија дека изведувачот чија музика луѓето најмногу ја стримале е Дрејк. Раперот „собра“ повеќе од 28 милијарди стримови, а неговата најпопуларна песна „One Dance“ е пуштена 1,7 милијарди пати. На второ место е Ед Шеран, а следуваат

Хејтерите удрија по Били: Итро им го возврати ударот

Хејтерите удрија по Били: Итро им го возврати ударот

Им порача прво да слушнат повеќе од две нејзини песни, а потоа да судат... Иако моментално е најпопуларна млада пејачка на светот, дури и Били Ајлиш се соочува со хејтери. Сега некои и најдоа замерка дека во секоја своја песна шепоти, а таа на тоа им врати. Били смета дека не се во право, јавува Seventeen. „Луѓето мислам дека шепотам во сите свои песни