притисни ентер »

Бил Козби ќе поднесе жалба на новата пресуда за силување
Бил Козби ќе поднесе жалба на новата пресуда за силување

Бил Козби ќе поднесе жалба на новата пресуда за силување

Американскиот актер Бил Козби ќе поднесе жалба на пресудата со која е осуден да ѝ плати 500.000 долари на жена која го обвини дека била силувана пред пет децении. Глумецот, некогаш познат како „Таткото на Америка“, е обвинет за сексуално злоставување на десетици жени. Обвиненијата се однесуваат на случаи од последните неколку децении. Откако единствената

Бил Козби ќе поднесе жалба на новата пресуда за силување

Бил Козби ќе поднесе жалба на новата пресуда за силување

Американскиот актер Бил Козби ќе поднесе жалба на пресудата со која е осуден да ѝ плати 500.000 долари на жена која го обвини дека била силувана пред пет децении. Глумецот, некогаш познат како „Таткото на Америка“, е обвинет за сексуално злоставување на десетици жени. Обвиненијата се однесуваат на случаи од последните неколку децении. Откако единствената

Бил Козби ќе поднесе жалба на новата пресуда за силување

Бил Козби ќе поднесе жалба на новата пресуда за силување

Американскиот актер Бил Козби ќе поднесе жалба на пресудата со која е осуден да ѝ плати 500.000 долари на жена која го обвини дека била силувана пред пет децении. Глумецот, некогаш познат како „Таткото на Америка“, е обвинет за сексуално злоставување на десетици жени. Обвиненијата се однесуваат на случаи од последните неколку децении. Откако единствената

Бил Козби е прогласен за одговорен за сексуално злоставување на малолетничка

Бил Козби е прогласен за одговорен за сексуално злоставување на малолетничка

Гардијан објави дека поротата одлучила Козби да ѝ плати отштета на Хут од 500.000 долари. Според англискиот весник, поротата одлучила дека Козби „намерно предизвикал штетен сексуален контакт“ со Хут, за која логично знаел дека е помлада од 18 години, и дека однесувањето било мотивирано од „неприроден или ненормален сексуален интерес за малолетничка“

Бил Козби е прогласен за одговорен за сексуално злоставување на малолетничка

Бил Козби е прогласен за одговорен за сексуално злоставување на малолетничка

Гардијан објави дека поротата одлучила Козби да ѝ плати отштета на Хут од 500.000 долари. Според англискиот весник, поротата одлучила дека Козби „намерно предизвикал штетен сексуален контакт“ со Хут, за која логично знаел дека е помлада од 18 години, и дека однесувањето било мотивирано од „неприроден или ненормален сексуален интерес за малолетничка“

Бил Козби е прогласен за одговорен за сексуално злоставување на малолетничка

Бил Козби е прогласен за одговорен за сексуално злоставување на малолетничка

Гардијан објави дека поротата одлучила Козби да ѝ плати отштета на Хут од 500.000 долари. Според англискиот весник, поротата одлучила дека Козби „намерно предизвикал штетен сексуален контакт“ со Хут, за која логично знаел дека е помлада од 18 години, и дека однесувањето било мотивирано од „неприроден или ненормален сексуален интерес за малолетничка“

Бил Козби осуден за сексуален напад врз тинејџерка

Бил Козби осуден за сексуален напад врз тинејџерка

Судот во Калифорнија го осуди глумецот Бил Козби за сексуален напад врз тинејџерка, кој се случил во 1975 година. Козби пред 45 години ја нападнал и силувал сега 64 годишната Џуди Хут која сега треба да добие 500.000 долари отштета. var ai_script = document.getElementsByClassName (‘ai-viewports’); ai_insert_viewport (ai_script [ai_script.length – 1]);

Бил Козби осуден за сексуален напад врз тинејџерка

Бил Козби осуден за сексуален напад врз тинејџерка

Судот во Калифорнија го осуди глумецот Бил Козби за сексуален напад врз тинејџерка, кој се случил во 1975 година. Козби пред 45 години ја нападнал и силувал сега 64 годишната Џуди Хут која сега треба да добие 500.000 долари отштета. Одлуката на поротата е засега единствената правосилна против 84-годишниот поранешен актер кој досега беше обвинет од

Бил Козби осуден за сексуален напад на тинејџерка пред 47 години

Бил Козби осуден за сексуален напад на тинејџерка пред 47 години

Судот во Калифорнија ја осуди поранешната телевизиска ѕвезда Бил Козби за сексуален напад на тинејџерка уште во далечната 1975 година. var ai_block_div = document.getElementsByClassName (‘ai-viewports’); ai_insert_code (ai_block_div [ai_block_div.length – 1]); Џуди Хут, сега 64-годишна жена ќе добие 500.000 долари отштета. Одлуката на поротата е засега