притисни ентер »

Раскинала веридба со БОГАТ АРАП за да биде со Федерер
Раскинала веридба со БОГАТ АРАП за да биде со Федерер

Раскинала веридба со БОГАТ АРАП за да биде со Федерер

Мирка Федерер, сопругата на познатиот швајцарски тенисер Роџер Федерер, важи за многу влијателна жена, како во Швајцарија, така и во светот. Иако е во јавноста, не се знае многу за животот на Мирка, освен што таа играше и тенис и имаше возбудлив љубовен живот пред да го запознае Федерер. А, познато е и дека во нивниот брак таа прашува за се, па не

Раскинала веридба со БОГАТ АРАП за да биде со Федерер

Раскинала веридба со БОГАТ АРАП за да биде со Федерер

Мирка Федерер, сопругата на познатиот швајцарски тенисер Роџер Федерер, важи за многу влијателна жена, како во Швајцарија, така и во светот. Иако е во јавноста, не се знае многу за животот на Мирка, освен што таа играше и тенис и имаше возбудлив љубовен живот пред да го запознае Федерер. А, познато е и дека во нивниот брак таа прашува за се, па не