притисни ентер »

Ел Салвадор ќе користи вулканска енергија да копа биткоини!
Ел Салвадор ќе користи вулканска енергија да копа биткоини!

Ел Салвадор ќе користи вулканска енергија да копа биткоини!

Претседателот на Ел Салвадор најави дека ќе користи геотермална енергија за копање крипто-валути. Ел Салвадор е нација со богата и бурна историја, на повеќето луѓе од „Западниот“ свет познат од „тој филмот со Џејмс Вудс“ ( Salvador , 1986, Oliver Stone) за граѓанската војна (1979-1992). Денес Ел Салвадор се најде на врвот на светските магазини како

ИНТЕРВЈУ со Симуновски: Либералниот маркет за криптовалути во Македонија би ја зголемил ликвидноста на денарот и стандардот

ИНТЕРВЈУ со Симуновски: Либералниот маркет за криптовалути во Македонија би ја зголемил ликвидноста на денарот и стандардот

Сигурен сум дека физичките фиат валути ќе исчезнат за 15тина години, фиат валутите ќе бидат дигитализирани, а криптовалутите заедно со блокчејнот  ќе останат во иднината во симбиоза со централната фиат валута. Затоа што  заедно си требаат, еден на друг, за успешна економска политика, вели Дарко Симуновски, инвеститор и познавач на состојбите со криптовалутите

Симуновски, експерт за криптовалути: Физичките фиат валути ќе исчезнат за 15 години

Симуновски, експерт за криптовалути: Физичките фиат валути ќе исчезнат за 15 години

Сигурен сум дека физичките фиат валути ќе исчезнат за 15тина години, фиат валутите ќе бидат дигитализирани, а криптовалутите заедно со блокчејнот  ќе останат во иднината во симбиоза со централната фиат валута. Затоа што  заедно си требаат, еден на друг, за успешна економска политика, вели Дарко Симуновски, инвеститор и познавач на состојбите со криптовалутите

Симуновски, експерт за криптовалути: Физичките фиат валути ќе исчезнат за 15 години

Симуновски, експерт за криптовалути: Физичките фиат валути ќе исчезнат за 15 години

Сигурен сум дека физичките фиат валути ќе исчезнат за 15тина години, фиат валутите ќе бидат дигитализирани, а криптовалутите заедно со блокчејнот  ќе останат во иднината во симбиоза со централната фиат валута. Затоа што  заедно си требаат, еден на друг, за успешна економска политика, вели Дарко Симуновски, инвеститор и познавач на состојбите со криптовалутите