притисни ентер »

Научниците предупредуваат: Сезоната на грип може да го удвои бројот на инфекции со коронавирус, но постои начин да се намали ризикот
Научниците предупредуваат: Сезоната на грип може да го удвои бројот на инфекции со коронавирус, но постои начин да се намали ризикот

Научниците предупредуваат: Сезоната на грип може да го удвои бројот на инфекции со коронавирус, но постои начин да се намали ризикот

Експертите препорачуваат луѓето да се вакцинираат против грип за да се намали ризикот од „двојно заболување“ и дополнителни компликации ♦♦♦♦♦♦♦ Л екарите уште од пролетта предупредуваат дека со доаѓањето на сезоната на грип и други респираторни инфекции ќе дојде до пораст на инфекциите со коронавирус. Но, научниците од Белгија, Италија, Норвешка и

Сезоната на грип ќе го удвои бројот на заразени со коронавирус?

Сезоната на грип ќе го удвои бројот на заразени со коронавирус?

Научниците од институтот „Макс Планк“ во Берлин истакнуваат дека вакцинацијата против грип годинава може да го намали и ризикот од инфекција со коронавирус. Лекарите уште од пролетта предупредуваат дека сезоната на грип и другите респираторни инфекции ќе доведат до зголемување на бројот на заразени. Но, научниците од Белгија, Италија, Норвешка и Шпанија

Сезоната на грип ќе го удвои бројот на заразени со коронавирус?

Сезоната на грип ќе го удвои бројот на заразени со коронавирус?

Научниците од институтот „Макс Планк“ во Берлин истакнуваат дека вакцинацијата против грип годинава може да го намали и ризикот од инфекција со коронавирус. Лекарите уште од пролетта предупредуваат дека сезоната на грип и другите респираторни инфекции ќе доведат до зголемување на бројот на заразени. Но, научниците од Белгија, Италија, Норвешка и Шпанија