притисни ентер »

Поранешна порно глумица пронајдена мртва
Поранешна порно глумица пронајдена мртва

Поранешна порно глумица пронајдена мртва

Поранешната порно глумица Зои Паркер, која беше номинирана за актерка со најдобра секс сцена во 2017 година, е пронајдена мртва. Таа неодамна ја напушти порно индустријата, а според „Дејли стар“, причината за смртта засега не е позната. „Зои се врати дома во Тексас за да биде со своето семејството и да започне нов живот. Неодамна почна да работи и

Поранешна порно глумица пронајдена мртва

Поранешна порно глумица пронајдена мртва

Поранешната порно глумица Зои Паркер, која беше номинирана за актерка со најдобра секс сцена во 2017 година, е пронајдена мртва. Таа неодамна ја напушти порно индустријата, а според „Дејли стар“, причината за смртта засега не е позната. „Зои се врати дома во Тексас за да биде со своето семејството и да започне нов живот. Неодамна … Continue reading

Во 2017 беше номинирана за најдобра с*кс сцена - ПОРНО ГЛУМИЦАТА ПРОНАЈДЕНА МРТВА

Во 2017 беше номинирана за најдобра с*кс сцена - ПОРНО ГЛУМИЦАТА ПРОНАЈДЕНА МРТВА

Поранешната порно-актерка Зои Паркер, која беше номинирана за најдобра секс-сцена во 2017 година, е пронајдена мртва. Со тага ве известуваме дека Зои Паркер почина во сон на 12 септември околу 2 часот по полноќ. Имаше само 24 години – објавија на веб-страницата „GoFundMe“ каде што почнаа кампања за собирање средства за покривање на трошоците за погребот

Во 2017 беше номинирана за најдобра с*кс сцена - ПОРНО ГЛУМИЦАТА ПРОНАЈДЕНА МРТВА

Во 2017 беше номинирана за најдобра с*кс сцена - ПОРНО ГЛУМИЦАТА ПРОНАЈДЕНА МРТВА

Поранешната порно-актерка Зои Паркер, која беше номинирана за најдобра секс-сцена во 2017 година, е пронајдена мртва. Со тага ве известуваме дека Зои Паркер почина во сон на 12 септември околу 2 часот по полноќ. Имаше само 24 години – објавија на веб-страницата „GoFundMe“ каде што почнаа кампања за собирање средства за покривање на трошоците за погребот

Познатата порно актерка пронајдена мртва

Познатата порно актерка пронајдена мртва

Поранешната порно актерка Зои Паркер, која беше номинирана актерка со најдобра секс сцена во 2017 година, е пронајдена мртва. Зои неодамна ја напушти порно индустријата, според „Дејли Стар“, а причината за смртта засега не е позната. Сепак многумина иако знаат не сакаат да веруваат дека самата посегнала по својот живот. По напуштањето на порно-индустријата,

СЕ СОБИРААТ ПАРИ ЗА НЕЈЗИНИОТ ПОГРЕБ: Порно ѕвезда починала во сон

СЕ СОБИРААТ ПАРИ ЗА НЕЈЗИНИОТ ПОГРЕБ: Порно ѕвезда починала во сон

Порно глумицата Зои Паркер, која беше номинирана за најдобра секс-сцена во 2017 година, е пронајдена мртва. „Со тага ве известуваме дека Зои Паркер почина во сон на 12 септември околу 2 часот по полноќ. Имаше само 24 години“, пишува на веб-страницата GoFundMe каде е покрената кампања за собирање средства за покривање на трошоците за погребот. Зои неодамна

Младта 24 годишна актерка од филмовите за возрасни пронајдена мртва

Младта 24 годишна актерка од филмовите за возрасни пронајдена мртва

Поранешната порно актерка Зои Паркер, која беше номинирана актерка за најдобра секс сцена во 2017 година, е пронајдена мртва. Зои неодамна ја напушти порно индустријата, според „Дејли Стар“, а причината за смртта засега не е позната, но некои странски медиуми пишуваат дека починала во сон. Сепак многумина иако знаат не сакаат да веруваат дека самата

Ѕвездата на филмовите за возрасни пронајдена мртва

Ѕвездата на филмовите за возрасни пронајдена мртва

Поранешната порно актерка Зои Паркер, која беше номинирана актерка со најдобра секс сцена во 2017 година, е пронајдена мртва. Зои неодамна ја напушти порно индустријата, според „Дејли Стар“, а причината за смртта засега не е позната. -Зои се врати дома во Тексас за да биде со своето семејството и да започне нов живот. Неодамна почна да работи и го