притисни ентер »

Свадба на годината: Надал ќе се жени во октомври
Свадба на годината: Надал ќе се жени во октомври

Свадба на годината: Надал ќе се жени во октомври

Тениската ѕвезда Рафаел Надал и неговата девојка Хиска Перело ќе прават свадба на 19 октомври на Мајорка објавува ексклузивно шпанскиот весник „Last Hour“. Приемот за гостите ќе биде на имотот „La Fortalesa“, на островот и ќе има исклучително силно обезбедување. Најтешко ќе им биде на папараците за кои единствен пристап ќе биде преку море. Обајвени

Надал на 19-ти октомври прави свадба, ќе се жени.

Надал на 19-ти октомври прави свадба, ќе се жени.

Тениската ѕвезда Рафаел Надал и неговата девојка Хиска Перело ќе прават свадба на 19 октомври на Мајорка објавува ексклузивно шпанскиот весник „Last Hour“. Приемот за гостите ќе биде на имотот „La Fortalesa“, на островот и ќе има исклучително силно обезбедување. Најтешко ќе им биде на папараците за кои единствен пристап ќе биде преку море. Обајвени