притисни ентер »

Ивановска: Привилегиите и апанажата за функционерите треба да се укинат
Ивановска: Привилегиите и апанажата за функционерите треба да се укинат

Ивановска: Привилегиите и апанажата за функционерите треба да се укинат

Државната комисија за спречување на корупција посочува дека со неодамнешните измени во Законот за укажувачи во изминативе неколку месеци е зголемен бројот на лица претежно од јавни институции, претпријатија и слично кои пријавиле некаков вид на корупција. Претседателката на ДКСКС, Билјана Ивановска посочува дека 12 предмети се во завршна фаза и наскоро

ДКСК: Најголем процент на корупција има во судството

ДКСК: Најголем процент на корупција има во судството

Државната комисија за спречување на корупција посочува дека со неодамнешните измени во Законот за укажувачи во изминативе неколку месеци е зголемен бројот на лица претежно од јавни институции, претпријатија и слично кои пријавиле некаков вид на корупција. Претседателката на ДКСКС, Билјана Ивановска посочува дека 12 предмети се во завршна фаза и наскоро

Ивановска: Најголем процент на корупција е во судството, наскоро во јавноста 12 предмети кои се во завршна фаза

Ивановска: Најголем процент на корупција е во судството, наскоро во јавноста 12 предмети кои се во завршна фаза

Таа образложи дека не може да открива за какви случаи станува збор, бидејќи се од укажувачи и дека се во завршна фаза и ниту еден од нив сѐ уште не излегол во јавноста. Потенцира дека не може да се открива кои се тие лица, а за кои појасни дека се од јавни институции, претпријатија и слично. Државната комисија за спречување на корупција посочува дека

ДКСК: Најкорумпирано е судството, треба да се укинат привилегиите на функционерите

ДКСК: Најкорумпирано е судството, треба да се укинат привилегиите на функционерите

Државната комисија за спречување на корупција посочува дека со неодамнешните измени во Законот за укажувачи во изминативе неколку месеци е зголемен бројот на лица претежно од јавни институции, претпријатија и слично кои пријавиле некаков вид на корупција. Претседателката на ДКСКС, Билјана Ивановска посочува дека 12 предмети се во завршна фаза и наскоро

Според ДКСК најголем процент на корупција има во судството

Според ДКСК најголем процент на корупција има во судството

Претседателката на ДКСКС, Билјана Ивановска посочува дека 12 предмети се во завршна фаза и наскоро треба да излезат во  јавноста. Државната комисија за спречување на корупција посочува дека со неодамнешните измени во Законот за укажувачи во изминативе неколку месеци е зголемен бројот на лица претежно од јавни институции, претпријатија и слично кои

ДКСК: Најголем процент на корупција има во судството

ДКСК: Најголем процент на корупција има во судството

Државната комисија за спречување на корупција посочува дека со неодамнешните измени во Законот за укажувачи во изминативе неколку месеци е зголемен бројот на лица претежно од јавни институции, претпријатија и слично кои пријавиле некаков вид на корупција. Претседателката на ДКСКС, Билјана Ивановска посочува дека 12 предмети се во завршна фаза и наскоро

ДКСК: Најголем процент на корупција има во судството

ДКСК: Најголем процент на корупција има во судството

Државната комисија за спречување на корупција посочува дека со неодамнешните измени во Законот за укажувачи во изминативе неколку месеци е зголемен бројот на лица претежно од јавни институции, претпријатија и слично кои пријавиле некаков вид на корупција. Претседателката на ДКСКС, Билјана Ивановска посочува дека 12 предмети се во завршна фаза и наскоро

ДКСК: Најголем процент на корупција има во судството

ДКСК: Најголем процент на корупција има во судството

Државната комисија за спречување на корупција посочува дека со неодамнешните измени во Законот за укажувачи во изминативе неколку месеци е зголемен бројот на лица претежно од јавни институции, претпријатија и слично кои пријавиле некаков вид на корупција. Претседателката на ДКСКС, Билјана Ивановска посочува дека 12 предмети се во завршна фаза и наскоро

ДКСК: Најголем процент на корупција има во судството

ДКСК: Најголем процент на корупција има во судството

Државната комисија за спречување на корупција посочува дека со неодамнешните измени во Законот за укажувачи во изминативе неколку месеци е зголемен бројот на лица претежно од јавни институции, претпријатија и слично кои пријавиле некаков вид на корупција. Претседателката на ДКСКС, Билјана Ивановска посочува дека 12 предмети се во завршна фаза и наскоро

ДКСК: Корупцијата цвета, најголем удел има во судството

ДКСК: Корупцијата цвета, најголем удел има во судството

ДКСК: Корупцијата цвета, најголем удел има во судството Државната комисија за спречување на корупција посочува дека со неодамнешните измени во Законот за укажувачи во изминативе неколку месеци е зголемен бројот на лица претежно од јавни институции, претпријатија и слично кои пријавиле некаков вид на корупција. Претседателката на ДКСКС, Билјана Ивановска