притисни ентер »

Поради луксузната вила, криминалците му се зад петите: Бали Бег бара помош
Поради луксузната вила, криминалците му се зад петите: Бали Бег бара помош

Поради луксузната вила, криминалците му се зад петите: Бали Бег бара помош

Популарниот актер Бурак Озчивит кој стекна светска слава, сега се соочува со сериозни проблеми. Бурак и неговата сопруга Фахрије Евџен, пред помалку од една година станаа родители на синот Каран, но во меѓувреме актерот упадна во проблеми со криминалици поради луксузната вила која ја купил во близина на Истанбул. Проблемот настанал кога Бурак дознал

БАЛИ БЕГ ИМА ПРОБЛЕМИ СО КРИМИНАЛЦИТЕ: Поради луксузната вила стравува за синот!

БАЛИ БЕГ ИМА ПРОБЛЕМИ СО КРИМИНАЛЦИТЕ: Поради луксузната вила стравува за синот!

Не се надевал дека ситуацијата вака ќе се развива… Популарниот актер Бурак Озѓивит, кој се стекна со светска слава, сега се соочува со сериозни проблеми. Бурак и неговата сопруга Фахрија Евгениј станаа родители на синот Каран пред помалку од една година, но во меѓувреме Турчинот се соочува со проблеми со криминалците во врска со луксузната вила што

Озчивит се „сплеткал“ со локални криминалци: Се закануваат дека ќе го киднапираат неговиот син

Озчивит се „сплеткал“ со локални криминалци: Се закануваат дека ќе го киднапираат неговиот син

Турскиот актер Бурак Озчивит, најпознат по улогата на Бали-бег во серијата за Сулејман Величествениот, стравува за неговиот едногодишен син Каран, јавуваат турските медиуми. Актерот се соочува со проблеми со локалните криминалци откако купил луксузен имот вреден 2,5 милиони евра во близина на Истанбул. Проблеми се појавиле кога лице во криминално досие

Криминалци му се закануваат на Бали-Бег поради ова! Решиле да му го одземат синот, глумецот вон себе

Криминалци му се закануваат на Бали-Бег поради ова! Решиле да му го одземат синот, глумецот вон себе

Турскиот актер Бурак Озчивит упаднал во проблеми со криминалци поради луксузната вила која ја купил во близина на Истамбул. Имено, тие му се заканиле поради тоа што тој со жената и синот се вселиле во таа вила, која инаку ја платил повеќе од два милиони евра. Во почетокот Бурак не обрнувал внимание, но сериозно сватил кога криминалците почнале да му

Криминалци му се закануваат на Бали-Бег поради ова! Решиле да му го одземат синот, глумецот вон себе

Криминалци му се закануваат на Бали-Бег поради ова! Решиле да му го одземат синот, глумецот вон себе

Турскиот актер Бурак Озчивит упаднал во проблеми со криминалци поради луксузната вила која ја купил во близина на Истамбул. Имено, тие му се заканиле поради тоа што тој со жената и синот се вселиле во таа вила, која инаку ја платил повеќе од два милиони евра. Во почетокот Бурак не обрнувал внимание, но сериозно сватил кога криминалците почнале да му

Бали-бег стравува за синот: Мафијаши му се закануваат со киднапирање!

Бали-бег стравува за синот: Мафијаши му се закануваат со киднапирање!

Бурак влегол во проблеми со криминалиците поради луксузната вила што ја купил за 2,5 милиони евра во близина на Истанбул. Турскиот актер Бурак Озчивит (35), најпознат по улогата на Бали-бег во серијата „Сулејман Величествениот“, и неговата сопруга Фахрие Евчен (33), пред една година станаа родители на Каран, но во меѓувреме Бурак влегол во проблеми

Животот му стана пекол: Бали Бег живее во страв дека ќе му го киднапираат едно годишниот син- еве со кого се „сплеткал“ актерот

Животот му стана пекол: Бали Бег живее во страв дека ќе му го киднапираат едно годишниот син- еве со кого се „сплеткал“ актерот

Животот му стана пекол: Бали Бег живее во страв дека ќе му го киднапираат едно годишниот син- еве со кого се „сплеткал“ актерот (ФОТО) Турскиот актер Бурак Озчивит, најпознат по улогата на Бали-бег во серијата за Сулејман Величествениот, стравува за неговиот едногодишен син Каран, јавуваат турските медиуми. Актерот се соочува со проблеми со локалните

На Бали бег му се закануваат дека ќе му го киднапираат синот

На Бали бег му се закануваат дека ќе му го киднапираат синот

Турскиот актер Бурак Озчивит, најпознат по улогата на Бали-бег во серијата за  Сулејман Величествениот, стравува за неговиот едногодишен син Каран, јавуваат турските медиуми. Тој имал проблеми со криминалци поради луксузната вила која ја капарисал во близина на Истанбул. Покрај актерот, за вилата бил заинтересиран и еден човек од криминалното подземје,

Бали Бег во агонија: Купил вила од 2,5 милиони евра му се закануваат дека ќе му го киднапираат детето

Бали Бег во агонија: Купил вила од 2,5 милиони евра му се закануваат дека ќе му го киднапираат детето

Турскиот актер Бурак Озџивит (35), познат по улогата на Бали-Бег во серијата „Сулејман Велинчествениот“, има проблеми со криминалци поради луксузната вила која ја пазарил во близина на Истанбул. Покрај актерот, за вилата бил заинтересиран и еден човек од подземјето, а бидејќи Бурак прв дал капар, имал и предност во купувањето на имотот, вреден околу

Бали бег живее во страв: Му се закануваат дека ќе му го киднапираат едногодишниот син

Бали бег живее во страв: Му се закануваат дека ќе му го киднапираат едногодишниот син

Актерот се соочува со проблеми со локалните криминалци откако купил луксузен имот вреден 2,5 милиони евра во близина на Истанбул. Проблеми се појавиле кога лице во криминално досие го барал истиот имот и актерот му дал на сопственикот аванс само за да го добие. Лицето, наводно, било бесно и почнало да му се заканува на актерот. View this post on Instagram