притисни ентер »

Силен земјотрес на границата помеѓу Кина и Киргистан
Силен земјотрес на границата помеѓу Кина и Киргистан

Силен земјотрес на границата помеѓу Кина и Киргистан

Земјотрес со интензитет од 5,6 степени според Рихтеровата скала утрово е регистриран на границата помеѓу Кина и Киргистан. Епицентарот на земјотресот бил на 242 километри југоисточно од Алмати, на длабочина од пет километи, пренесе „ТАСС“. Досега нема извештаи за евентуално настрадани лица и причинета материјална штета.

Силен земјотрес на границата помеѓу Кина и Киргистан

Силен земјотрес на границата помеѓу Кина и Киргистан

Земјотрес со интензитет од 5,6 степени според Рихтеровата скала утрово е регистриран на границата помеѓу Кина и Киргистан. Епицентарот на земјотресот бил на 242 километри југоисточно од Алмати, на длабочина од пет километи, пренесе „ТАСС“. Досега нема извештаи за евентуално настрадани лица и причинета материјална штета. извор: Makfax

Силен земјотрес на границата помеѓу Кина и Киргистан

Силен земјотрес на границата помеѓу Кина и Киргистан

Земјотрес со интензитет од 5,6 степени според Рихтеровата скала утрово е регистриран на границата помеѓу Кина и Киргистан. Епицентарот на земјотресот бил на 242 километри југоисточно од Алмати, на длабочина од пет километи, пренесе „ТАСС“. Досега нема извештаи за евентуално настрадани лица и причинета материјална штета. извор: Makfax

Силен земјотрес на границата помеѓу Кина и Киргистан

Силен земјотрес на границата помеѓу Кина и Киргистан

Земјотрес со интензитет од 5,6 степени според Рихтеровата скала утрово е регистриран на границата помеѓу Кина и Киргистан. Епицентарот на земјотресот бил на 242 километри југоисточно од Алмати, на длабочина од пет километи, пренесе „ТАСС“. Досега нема извештаи за евентуално настрадани лица и причинета материјална штета.

Умерен земјотрес регистриран на границата помеѓу Кина и Киргистан

Умерен земјотрес регистриран на границата помеѓу Кина и Киргистан

– Земјотрес со интензитет од 5,6 степени според Рихтеровата скала утрово е регистриран на границата помеѓу Кина и Киргистан. Епицентарот на земјотресот бил на 242 километри југоисточно од Алмати, на длабочина од пет километи. Досега нема информации за евентуално настрадани лица и причинета материјална штета.

Земјотрес регистриран на границата помеѓу Кина и Киргистан

Земјотрес регистриран на границата помеѓу Кина и Киргистан

Земјотрес со интензитет од 5,6 степени според Рихтеровата скала утрово е регистриран на границата помеѓу Кина и Киргистан. Епицентарот на земјотресот бил на 242 километри југоисточно од Алмати, на длабочина од пет километи. Досега нема информации за евентуално настрадани лица и причинета материјална штета. Текстот Земјотрес регистриран на границата

Умерен земјотрес регистриран на границата помеѓу Кина и Киргистан

Умерен земјотрес регистриран на границата помеѓу Кина и Киргистан

Земјотрес со интензитет од 5,6 степени според Рихтеровата скала утрово е регистриран на границата помеѓу Кина и Киргистан. Епицентарот на земјотресот бил на 242 километри југоисточно од Алмати, на длабочина од пет километи. Досега нема информации за евентуално настрадани лица и причинета материјална штета.

Земјотрес регистриран на границата помеѓу Кина и Киргистан

Земјотрес регистриран на границата помеѓу Кина и Киргистан

Земјотрес со интензитет од 5,6 степени според Рихтеровата скала утрово е регистриран на границата помеѓу Кина и Киргистан. Епицентарот на земјотресот бил на 242 километри југоисточно од Алмати, на длабочина од пет километи. Досега нема информации за евентуално настрадани лица и причинета материјална штета.

Земјотрес со јачина од 5,6 степени на границата меѓу Кина и Киргистан

Земјотрес со јачина од 5,6 степени на границата меѓу Кина и Киргистан

Земјотрес со интензитет од 5,6 степени според Рихтеровата скала утрово е регистриран на границата помеѓу Кина и Киргистан. Епицентарот на земјотресот бил на 242 километри југоисточно од Алмати, на длабочина од пет километи. Досега нема информации за евентуално настрадани лица и причинета материјална штета. Прочитајте и... Штајнмаер: „Од година во година

Умерен земјотрес регистриран на границата помеѓу Кина и Киргистан

Умерен земјотрес регистриран на границата помеѓу Кина и Киргистан

Земјотрес со интензитет од 5,6 степени според Рихтеровата скала утрово е регистриран на границата помеѓу Кина и Киргистан Пекинг, 15 февруари 2020 (МИА) – Земјотрес со интензитет од 5,6 степени според Рихтеровата скала утрово е регистриран на границата помеѓу Кина и Киргистан. Епицентарот на земјотресот бил на 242 километри југоисточно од Алмати, на