притисни ентер »

Емилија Крстевска - Како ја започнав својата професионална кариера во банка
Емилија Крстевска - Како ја започнав својата професионална кариера во банка

Емилија Крстевска - Како ја започнав својата професионална кариера во банка

Емилија Крстевска е дипломиран економист кој беше препорачан од центарот за кариера на Економскиот факултет во Скопје како еден од листата на студенти со висок просек кој во најкраток период успешно ги завршија студиите. Емилија успешно ги помина сите чекори од процесот на селекција на ProCredit Onboarding Process и преку овој процес започна да ја