притисни ентер »

Го немало на изборен список, па направил хаос на избирачкото место во Скопје
Го немало на изборен список, па направил хаос на избирачкото место во Скопје

Го немало на изборен список, па направил хаос на избирачкото место во Скопје

Го немало на изборен список, па направил хаос на избирачкото место во Скопје Околу 12:45 часот во СВР Скопје Т.К. заменик претседател на гласачко место 2781 во основно училиште „Рајко Жинзифов“ пријавил дека Љ.К. влегол во просторијата со цел да гласа, но откако не го пронашле во изборниот список истот им се обратил на висок тон на членовите на комисијата