притисни ентер »

Најновата колекција на дизајнерот Игор Пачемски ќе биде презентирана во Париз

Најновата колекција на дизајнерот Игор Пачемски ќе биде презентирана во Париз

“Noblesse Oblige“ e  специјализиран бренд за долна облека оформен од дизајнерот на култната лондонска луксузна марка “Yes Master“ Игор Пачемски, кој се стекна со застапништво во Велика Британија од агенциите на Philippa Bradley и BBY од Токио. Најновата , тукушто лансирана 15-та по ред колекција од овој бренд за сезоната пролет/лето 2022 е насловена

“Noblesse Oblige“и Игор Пачемски со нова колекција – “Алиса во Еко Земјата на Чудата“

“Noblesse Oblige“и Игор Пачемски со нова колекција – “Алиса во Еко Земјата на Чудата“

“Noblesse Oblige“, специјализираниот бренд за долна облека оформен од дизајнерот на култната лондонска луксузна марка “Yes Master“, Игор Пачемски, се стекна со застапништво во Велика Британија од агенциите на Philippa Bradley и BBY од Токио. Најновата, штотуку лансирана 15-та по ред колекција од овој бренд, за сезоната пролет/лето 2022 е насловена