притисни ентер »

Смртта на вмро
Смртта на вмро

Смртта на вмро

Тоа што се случуваше во Бакингамската палата и импликациите од тоа, тоа, драги мои, се однесува кон вмро-дпмне како порастот на нивото на океаните кон ниските острови во Тихиот Океан. Аш, нема вмро, нема дпмне, нема некст тајм, нема пирин планина, нема никаква планина, смртна бонаца е, нема тодор александров, Гоце Делчев е слободен човек... Македонското