притисни ентер »

Во Њујорк се отвора најголемата продавница „Хари Потер“
Во Њујорк се отвора најголемата продавница „Хари Потер“

Во Њујорк се отвора најголемата продавница „Хари Потер“

Компанијата „Ворнер Брос“ ќе ја отвори во Њујорк најголемата продавница на светот, посветена на серијата за Хари Потер. Продавницата ќе биде отворена за време на лето, а ќе се наоѓа покрај зградата „Флатирон Билдинг“ на Менхетен и ќе се простира на три ката на 1900 метри квадратни, пренесе Форбс. Во продавницата, обожавателите на момчиња-волшебници

Во Њујорк: Ворнер Брос ја отвора најголемата Хари Потер продавница во светот

Во Њујорк: Ворнер Брос ја отвора најголемата Хари Потер продавница во светот

Компанијата Ворнер Брос во Њујорк ќе ја отвори најголемата продавница во светот посветена на серијалот за Хари Потер. Продавницата ќе биде отворена во текот на летото, лоцирана на Менхетен, на три ката со 1.900 квадратни метри површина, каде обожавателите на волшебниците ќе можат да пронајдат сè – од магични стапчиња, преку наметки до желе бонбони

Во Њујорк се отвора најголемата продавница „Хари Потер“

Во Њујорк се отвора најголемата продавница „Хари Потер“

Компанијата „Ворнер Брос“ ќе ја отвори во Њујорк најголемата продавница на светот, посветена на серијата за Хари Потер. Продавницата ќе биде отворена за време на лето, а ќе се наоѓа покрај зградата „Флатирон Билдинг“ на Менхетен и ќе се простира на три ката на 1900 метри квадратни, пренесе „Форбс“. Opening Summer 2020, Harry Potter New York will be

Во Њујорк се отвора најголемата продавница „Хари Потер“

Во Њујорк се отвора најголемата продавница „Хари Потер“

Компанијата „Ворнер Брос“ ќе ја отвори во Њујорк најголемата продавница на светот, посветена на серијата за Хари Потер. Продавницата ќе биде отворена за време на лето, а ќе се наоѓа покрај зградата „Флатирон Билдинг“ на Менхетен и ќе се простира на три ката на 1900 метри квадратни, пренесе „Форбс“. Opening Summer 2020, Harry Potter New York will be

КОМПАНИЈАТА ВОРНЕР БРОС ВО ЊУЈОРК ЌЕ ОТВОРИ НЕШТО ВОЛШЕБНО: Најголемата продавница на светот, посветена на серијата за „Хари Потер”

КОМПАНИЈАТА ВОРНЕР БРОС ВО ЊУЈОРК ЌЕ ОТВОРИ НЕШТО ВОЛШЕБНО: Најголемата продавница на светот, посветена на серијата за „Хари Потер”

Компанијата „Ворнер Брос“ ќе ја отвори во Њујорк најголемата продавница на светот, посветена на серијата за Хари Потер. Продавницата ќе биде отворена за време на лето, а ќе се наоѓа покрај зградата „Флатирон Билдинг“ на Менхетен и ќе се простира на три ката на 1900 метри квадратни, пренесе „Форбс“. Opening Summer 2020, Harry Potter New York will be

Во Њујорк: Ворнер Брос ја отвора најголемата Хари Потер продавница во светот

Во Њујорк: Ворнер Брос ја отвора најголемата Хари Потер продавница во светот

Компанијата Ворнер Брос во Њујорк ќе ја отвори најголемата продавница во светот посветена на серијалот за Хари Потер. Продавницата ќе биде отворена во текот на летото, лоцирана на Менхетен, на три ката со 1.900 квадратни метри површина, каде обожавателите на волшебниците ќе можат да пронајдат сè – од магични стапчиња, преку наметки до желе бонбони

Во Њујорк се отвора најголемата Хари Потер продавница во светот

Во Њујорк се отвора најголемата Хари Потер продавница во светот

Компанијата Ворнер Брос во Њујорк ќе ја отвори најголемата продавница во светот посветена на серијалот за Хари Потер. Продавницата ќе биде отворена во текот на летото, лоцирана на Менхетен, на три ката со 1.900 квадратни метри површина, каде обожавателите на волшебниците ќе можат да пронајдат сè – од магични стапчиња, преку наметки до желе-бонбони

Во Њујорк се отвора најголемата Хари Потер продавница во светот

Во Њујорк се отвора најголемата Хари Потер продавница во светот

Компанијата Ворнер Брос во Њујорк ќе ја отвори најголемата продавница во светот посветена на серијалот за Хари Потер. Продавницата ќе биде отворена во текот на летото, лоцирана на Менхетен, на три ката со 1.900 квадратни метри површина, каде обожавателите на волшебниците ќе можат да пронајдат сè – од магични стапчиња, преку наметки до желе бонбони

Во Њујорк се отвора најголемата Хари Потер продавница ФОТО

Во Њујорк се отвора најголемата Хари Потер продавница ФОТО

Компанијата Ворнер Брос во Њујорк ќе ја отвори најголемата продавница во светот посветена на серијалот за Хари Потер. Продавницата ќе биде отворена во текот на летото, лоцирана на Менхетен, на три ката со 1.900 квадратни метри површина, каде обожавателите на волшебниците ќе можат да пронајдат сè – од магични стапчиња, преку наметки до желе бонбони

Во Њујорк се отвора најголемата Хари Потер продавница во светот

Во Њујорк се отвора најголемата Хари Потер продавница во светот

Компанијата Ворнер Брос во Њујорк ќе ја отвори најголемата продавница во светот посветена на серијалот за Хари Потер. Продавницата ќе биде отворена во текот на летото, лоцирана на Менхетен, на три ката со 1.900 квадратни метри површина, каде обожавателите на волшебниците ќе можат да пронајдат сè – од магични стапчиња, преку наметки до желе бонбони