притисни ентер »

Премиера: Peugeot 308 SW – Атрактивно спакувани семејни вредности
Премиера: Peugeot 308 SW – Атрактивно спакувани семејни вредности

Премиера: Peugeot 308 SW – Атрактивно спакувани семејни вредности

Неколку месеци по премиерата на новата генерација на компактот 308, Peugeot реши да ја потсети јавноста за последниот ултра важен новитет, кој со својот дизајн не ги остави рамнодушни автомобилските фанови. Најдобар начин за навраќање на компакт гордоста е претставување на неговата комби изведба, која очекувано ги дели сите квалитети со класичниот