притисни ентер »

Се испотепале, свирката прекината. Бајага признал зошто нема да ги пее песните “Пада влада и “Ѕвезда“
Се испотепале, свирката прекината. Бајага признал зошто нема да ги пее песните “Пада влада и “Ѕвезда“

Се испотепале, свирката прекината. Бајага признал зошто нема да ги пее песните “Пада влада и “Ѕвезда“

Популарната група “Бајага и инструктори“ оваа година слави 35 години постоење кој ќе го одбележат со концерти во белгратскиот “Сава центар“ За актуелните теми за овој бенд зборувал фронтменот на групата Момчило Бајагиќ Бајага. “Инструктори ретко прават два концерта во растојание од само една година во Белград, но направивме исклучок. Сепак 35 години

Се испотепале, свирката прекината. Бајага признал зошто нема да ги пее песните “Пада влада и “Ѕвезда“

Се испотепале, свирката прекината. Бајага признал зошто нема да ги пее песните “Пада влада и “Ѕвезда“

Популарната група “Бајага и инструктори“ оваа година слави 35 години постоење кој ќе го одбележат со концерти во белгратскиот “Сава центар“ За актуелните теми за овој бенд зборувал фронтменот на групата Момчило Бајагиќ Бајага. “Инструктори ретко прават два концерта во растојание од само една година во Белград, но направивме исклучок. Сепак 35 години