притисни ентер »

Националната конвенција за ЕУ ќе дебатира за социјалните политики и вработувањата во услови на Ковид-19
Националната конвенција за ЕУ ќе дебатира за социјалните политики и вработувањата во услови на Ковид-19

Националната конвенција за ЕУ ќе дебатира за социјалните политики и вработувањата во услови на Ковид-19

Националната конвенција за Европската Унија во Северна Македонија (НКЕУ-МК) денеска ќе ја одржи осмата сесија од вториот циклус на Работната група 2 – Социјална политика и вработување – Поглавје 19, на тема „Правните механизми за регулирање на работните односи во услови на пандемија предизвикана од Ковид-19: лекции што ги научивме и лекции што треба

Националната конвенција за ЕУ ќе дебатира за социјалните политики и вработувањата во услови на Ковид-19

Националната конвенција за ЕУ ќе дебатира за социјалните политики и вработувањата во услови на Ковид-19

Националната конвенција за Европската Унија во Северна Македонија (НКЕУ-МК) денеска ќе ја одржи осмата сесија од вториот циклус на Работната група 2 – Социјална политика и вработување – Поглавје 19, на тема „Правните механизми за регулирање на работните односи во услови на пандемија предизвикана од Ковид-19: лекции што ги научивме и лекции што треба

Националната конвенција за ЕУ ќе дебатира за социјалните политики и вработувањата во услови на Ковид-19

Националната конвенција за ЕУ ќе дебатира за социјалните политики и вработувањата во услови на Ковид-19

– Националната конвенција за Европската Унија во Северна Македонија (НКЕУ-МК) денеска ќе ја одржи осмата сесија од вториот циклус на Работната група 2 – Социјална политика и вработување – Поглавје 19, на тема „Правните механизми за регулирање на работните односи во услови на пандемија предизвикана од Ковид-19: лекции што ги научивме и лекции што треба