притисни ентер »

Се распаѓа владеачката коалиција - партии преминаа во Коалицијата „За подобра Македонија“
Се распаѓа владеачката коалиција - партии преминаа во Коалицијата „За подобра Македонија“

Се распаѓа владеачката коалиција - партии преминаа во Коалицијата „За подобра Македонија“

Денеска имавме средба со дел од раководството од повеќе политички партии кои до пред извесно време партиципираа во власта. Дел од тие преминуваат во ВМРО-ДПМНЕ, дел во останатите десничарски партии од Коалицијата „За подобра Македонија“, истакна генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ Игор Јанушев. -Тие ги ставаат своите капацитети на располагање се со

Јанушев: Членови на партии кои беа дел од власта преминуваат во ВМРО-ДПМНЕ

Јанушев: Членови на партии кои беа дел од власта преминуваат во ВМРО-ДПМНЕ

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев, оствари средба со раководства од повеќе политички партии кои, како што кажа, до пред извесно време биле дел од власта, а сега преминуваат во ВМРО-ДПМНЕ и останатите десничарски партии од Коалицијата „За подобра Македонија“. „Овие луѓе ги напуштаат политичките партии во период кога буквално сите механизми

Јанушев: Членови на партии кои беа дел од власта преминуваат во ВМРО-ДПМНЕ

Јанушев: Членови на партии кои беа дел од власта преминуваат во ВМРО-ДПМНЕ

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев, оствари средба со раководства од повеќе политички партии кои, како што кажа, до пред извесно време биле дел од власта, а сега преминуваат во ВМРО-ДПМНЕ и останатите десничарски партии од Коалицијата „За подобра Македонија“. „Овие луѓе ги напуштаат политичките партии во период кога буквално сите механизми

Јанушев: Членови од ВМРО-Народна и Обединети за Македонија се приклучија на ВМРО-ДПМНЕ

Јанушев: Членови од ВМРО-Народна и Обединети за Македонија се приклучија на ВМРО-ДПМНЕ

Денеска имавме средба со дел од раководството од повеќе политички партии кои што до пред извесно време партиципираа во власта, дел од тие преминуваат во ВМРО-ДПМНЕ, дел преминуваат во онаа конзервативна и останатите десничарски партии од Коалицијата „За подобра Македонија“. Тие ги ставаат своите капацитети на располагање се со цел што побрзо да ја

Јанушев: Партии кои партиципираа во власта, преминаа во Коалицијата „За подобра Македонија“

Јанушев: Партии кои партиципираа во власта, преминаа во Коалицијата „За подобра Македонија“

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев денеска имаше средба до неколку членови на Обединети за Македонија и ВМРО-НП и најави дека тие ќе преминат во нивната коалиција, иако досега беа дел од владината коалиција. Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев денеска имаше средба до неколку членови на Обединети за Македонија и ВМРО-НП и

Се распаѓа владеачката коалиција - партии преминаа во Коалицијата „За подобра Македонија“

Се распаѓа владеачката коалиција - партии преминаа во Коалицијата „За подобра Македонија“

Денеска имавме средба со дел од раководството од повеќе политички партии кои до пред извесно време партиципираа во власта. Дел од тие преминуваат во ВМРО-ДПМНЕ, дел во останатите десничарски партии од Коалицијата „За подобра Македонија“, истакна генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ Игор Јанушев. -Тие ги ставаат своите капацитети на располагање се со

Јанушев: Членови на власта преминаа во Коалицијата на ВМРО-ДПМНЕ

Јанушев: Членови на власта преминаа во Коалицијата на ВМРО-ДПМНЕ

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев додаде дека е вредно да се напомене е дека овие луѓе ги напуштаат политичките партии во период кога буквално сите механизми на присилба и уцена се во рацете на Заев и СДСМ. Денеска имавме средба со дел од раководството од повеќе политички партии кои што до пред извесно време партиципираа во власта, дел

ВМРО-ДПМНЕ се засилува со кадри од МААК конзервативна

ВМРО-ДПМНЕ се засилува со кадри од МААК конзервативна

Игор Јанушев, генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, денеска изјави дека остварил средба со дел од раководството од повеќе политички партии кои што до пред извесно време партиципирале во власта, откако дел од тие преминуваат во ВМРО-ДПМНЕ, дел преминуваат во МААК конзервативна и останатите десничарски партии од Коалицијата „За подобра Македонија“. „Тие

Јанушев: Имавме средба со дел од раководството на повеќе политички партии, преминуваат кај нас

Јанушев: Имавме средба со дел од раководството на повеќе политички партии, преминуваат кај нас

Денеска имавме средба со дел од раководството од повеќе политички партии кои што до пред извесно време партиципираа во власта, дел од тие преминуваат во ВМРО-ДПМНЕ, дел преминуваат во онаа конзервативна и останатите десничарски партии од Коалицијата „За подобра Македонија“. Тие ги ставаат своите капацитети на располагање се со цел што побрзо да ја