притисни ентер »

АДИССДП ќе гради комерцијални згради во Охрид, Битола и во Скопје
АДИССДП ќе гради комерцијални згради во Охрид, Битола и во Скопје

АДИССДП ќе гради комерцијални згради во Охрид, Битола и во Скопје

АД за стопанисување со станбен и деловен простор најава изградба на пет згради со комерцијални станови во Охрид, Битола и во Скопје. „ Интензивно работиме на нови комерцијални градби кои ќе ги понудиме по прифатливи цени на заинтересираните граѓани. Оваа година нѐ очекуваат активности за неколку комерцијални згради, во Охрид и Битола по две и една

АДИССДП ќе гради комерцијални згради во Охрид, Битола и во Скопје

АДИССДП ќе гради комерцијални згради во Охрид, Битола и во Скопје

АД за стопанисување со станбен и деловен простор најава изградба на пет згради со комерцијални станови во Охрид, Битола и во Скопје. „ Интензивно работиме на нови комерцијални градби кои ќе ги понудиме по прифатливи цени на заинтересираните граѓани. Оваа година нѐ очекуваат активности за неколку комерцијални згради, во Охрид и Битола по две и една

АДИССДП ќе гради комерцијални згради во Охрид, Битола и во Скопје

АДИССДП ќе гради комерцијални згради во Охрид, Битола и во Скопје

АД за стопанисување со станбен и деловен простор најава изградба на пет згради со комерцијални станови во Охрид, Битола и во Скопје. „ Интензивно работиме на нови комерцијални градби кои ќе ги понудиме по прифатливи цени на заинтересираните граѓани. Оваа година нѐ очекуваат активности за неколку комерцијални згради, во Охрид и Битола по две и една

АДИССДП ќе гради комерцијални згради во Охрид, Битола и во Скопје

АДИССДП ќе гради комерцијални згради во Охрид, Битола и во Скопје

АД за стопанисување со станбен и деловен простор најава изградба на пет згради со комерцијални станови во Охрид, Битола и во Скопје. „ Интензивно работиме на нови комерцијални градби кои ќе ги понудиме по прифатливи цени на заинтересираните граѓани. Оваа година нѐ очекуваат активности за неколку комерцијални згради, во Охрид и Битола по две и една

Ќе се градат социјални станови во Пехчево и Сарај

Ќе се градат социјални станови во Пехчево и Сарај

Министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски најави градење на социјални станови во неколку општини низ Македонија. „За оваа година договоривме динаминака за иградба на четири нови згради во Пехчево, Дебар, Сарај и Кочани“, рече Бочварски. Станбените згради наменети за социјално ранливите категории на граѓани ќе ја чинат државата 134 милиони денари

АДИССДП ќе гради комерцијални згради во Охрид, Битола и во Скопје

АДИССДП ќе гради комерцијални згради во Охрид, Битола и во Скопје

АД за стопанисување со станбен и деловен простор  најава изградба на пет згради со комерцијални станови во Охрид, Битола и во Скопје – Интензивно работиме на нови комерцијални градби кои ќе ги понудиме по прифатливи  цени на заинтересираните граѓани. Оваа година нѐ очекуваат активности за неколку комерцијални згради, во Охрид и Битола по две и една

АДИССДП ќе гради комерцијални згради во Охрид, Битола и во Скопје

АДИССДП ќе гради комерцијални згради во Охрид, Битола и во Скопје

АД за стопанисување со станбен и деловен простор најава изградба на пет згради со комерцијални станови во Охрид, Битола и во Скопје. „ Интензивно работиме на нови комерцијални градби кои ќе ги понудиме по прифатливи цени на заинтересираните граѓани. Оваа година нѐ очекуваат активности за неколку комерцијални згради, во Охрид и Битола по две и една

Ќе се градат социјални станови во Пехчево и Сарај

Ќе се градат социјални станови во Пехчево и Сарај

Министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски најави градење на социјални станови во неколку општини низ Македонија. „За оваа година договоривме динаминака за иградба на четири нови згради во Пехчево, Дебар, Сарај и Кочани“, рече Бочварски. Станбените згради наменети за социјално ранливите категории на граѓани ќе ја чинат државата 134 милиони денари