притисни ентер »

7 Непријатни ситуации на славните жени кои ја насмеаја јавноста
7 Непријатни ситуации на славните жени кои ја насмеаја јавноста

7 Непријатни ситуации на славните жени кои ја насмеаја јавноста

Славните дами од јавниот живот се навикнале на носењето на високите потпетици во секакви можни услови. Но, дури и на највештите жени некогаш може да им се случи мал кикс, па некои од нив дури и паѓаат кога носат високи потпетици. Не е лесно да се одржува рамнотежа во вртоглави потпетици, а особено кога истите ќе се искомбинираат со тесна или пак предолга

Кога високите потпетици не „соработуваат“: 7 непријатни ситуации на славните жени кои ја насмеаја јавноста

Кога високите потпетици не „соработуваат“: 7 непријатни ситуации на славните жени кои ја насмеаја јавноста

Славните дами од јавниот живот се навикнале на носењето на високите потпетици во секакви можни услови. Но, дури и на највештите жени некогаш може да им се случи мал кикс, па некои од нив дури и паѓаат кога носат високи потпетици. Не е лесно да се одржува рамнотежа во вртоглави потпетици, а особено кога истите ќе се искомбинираат со тесна или пак предолга