притисни ентер »

Колку често треба да се гледате со дечкото/девојката на почеток на врската?
Колку често треба да се гледате со дечкото/девојката на почеток на врската?

Колку често треба да се гледате со дечкото/девојката на почеток на врската?

Колку често треба да се гледате со дечкото/девојката на почеток на врската? Само што почнавте нова врска и ви се чини дека конечно најдовте некој кој потполно ви одговара и сакате целото слободно време да го поминувате со таа личност? Науката вели дека два состаноци неделно се повеќе од доволно. Многу двојки уживаат во тоа да се гледаат речиси секој

Колку често треба да се гледате со дечкото/девојката на почеток на врската?

Колку често треба да се гледате со дечкото/девојката на почеток на врската?

Само што почнавте нова врска и ви се чини дека конечно најдовте некој кој потполно ви одговара и сакате целото слободно време да го поминувате со таа личност? Науката вели дека два состаноци неделно се повеќе од доволно. Многу двојки уживаат во тоа да се гледаат речиси секој ден, но науката вели дека доволно ви се две средби неделно, а еве и зошто: