притисни ентер »

За колку пари, бе бато, убивте многу идеали: Публиката не сака да го види САФ на владината журка за продажба на името

За колку пари, бе бато, убивте многу идеали: Публиката не сака да го види САФ на владината журка за продажба на името

„За другите не можам да коментирам, ама САФ и Конкверинг никогаш не би прифатиле настап на партиски настан. Договорени сме за културен настан на 14 за ЕУ во Струга. Тоа значи дека не смее да има на бина партиски обележја, водители, луѓе од власт / партија како говорници и сл.“ – пишува диџеј Гоце САФ на Твитер по најавата дека ќе биде дел од владината

ГОЦЕ „САФ“ БИЛ СИТНА ДУШИЧКА: Ништо од идеалите за кои пееше, само му требале 3.000 евра за кафе…

ГОЦЕ „САФ“ БИЛ СИТНА ДУШИЧКА: Ништо од идеалите за кои пееше, само му требале 3.000 евра за кафе…

„За другите не можам да коментирам, ама САФ и Конкверинг никогаш не би прифатиле настап на партиски настан. Договорени сме за културен настан на 14 за ЕУ во Струга. Тоа значи дека не смее да има на бина партиски обележја, водители, луѓе од власт / партија како говорници и сл.“ – пишува диџеј Гоце САФ на Твитер по најавата дека ќе биде дел од владината