притисни ентер »

Посебен режим на сообраќај поради натпреварот „Триоги триатлон“ во Скопје
Посебен режим на сообраќај поради натпреварот „Триоги триатлон“ во Скопје

Посебен режим на сообраќај поради натпреварот „Триоги триатлон“ во Скопје

Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека, денеска, од 9 до 12 часот, поради натпреварот „Триоги триатлон“, МВР ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќај на одредени сообраќајници во Скопје. Стартно-целната позиција на натпреварот е Спортскиот центар „Борис Трајковски“, а натпреварувачите ќе се движат на дел од улиците околу

Посебен сообраќаен режим во Скопје од 9 до 12 часот

Посебен сообраќаен режим во Скопје од 9 до 12 часот

Поради натпреварот „Триоги Триатлон” денеска во периодот од 9 до 12 часот ќе има посебен сообраќаен режим по одредени улици низ Скопје. Стартно-целната позиција на натпреварот е Спортскиот центар „Борис Трајковски”, а натпреварувачите ќе се движат на дел од улиците околу СЦ „Борис Трајковски” и по десната коловозна лента од бул.„Илинден”, потоа на

Посебен сообраќаен режим во Скопје од 9 до 12 часот

Посебен сообраќаен режим во Скопје од 9 до 12 часот

Поради натпреварот „Триоги Триатлон" денеска во периодот од 9 до 12 часот ќе има посебен сообраќаен режим по одредени улици низ Скопје. Поради натпреварот „Триоги Триатлон" денеска во периодот од 9 до 12 часот ќе има посебен сообраќаен режим по одредени улици низ Скопје. Стартно-целната позиција на натпреварот е Спортскиот центар „Борис Трајковски",

Посебен сообраќаен режим поради натпреварот „Триоги Триатлон”

Посебен сообраќаен режим поради натпреварот „Триоги Триатлон”

Поради натпреварот „Триоги Триатлон” денеска во периодот од 9 до 12 часот ќе има посебен сообраќаен режим по одредени улици низ Скопје. -Стартно-целната позиција на натпреварот е Спортскиот центар „Борис Трајковски”, а натпреварувачите ќе се движат на дел од улиците околу СЦ „Борис Трајковски” и по десната коловозна лента од бул.„Илинден”, потоа на

Денеска во Скопје посебен сообраќаен режим

Денеска во Скопје посебен сообраќаен режим

Денеска во Скопје посебен сообраќаен режим А.А. Пред 3 минути Сообраќаец, Фото: Архива Поради натпреварот „ Триоги Триатлон” денеска во периодот од 9 до 12 часот ќе има посебен сообраќаен режим по одредени улици низ Скопје. -Стартно-целната позиција на натпреварот е Спортскиот центар „Борис Трајковски”, а натпреварувачите ќе се движат на дел од улиците

Посебен сообраќаен режим низ скопските улици

Посебен сообраќаен режим низ скопските улици

Поради натпреварот „Триоги Триатлон“ денеска во периодот од 9 до 12 часот ќе има посебен сообраќаен режим по одредени улици низ Скопје. -Стартно-целната позиција на натпреварот е Спортскиот центар „Борис Трајковски“, а натпреварувачите ќе се движат на дел од улиците околу СЦ „Борис Трајковски“ и по десната коловозна лента од бул.„Илинден“, потоа на

Посебен режим на сообраќај поради натпреварот „Триоги триатлон“ во Скопје

Посебен режим на сообраќај поради натпреварот „Триоги триатлон“ во Скопје

Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека, денеска, од 9 до 12 часот, поради натпреварот „Триоги триатлон“, МВР ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќај на одредени сообраќајници во Скопје. Стартно-целната позиција на натпреварот е Спортскиот центар „Борис Трајковски“, а натпреварувачите ќе се движат на дел од улиците околу

Посебен режим на сообраќај поради натпреварот „Триоги триатлон“ во Скопје

Посебен режим на сообраќај поради натпреварот „Триоги триатлон“ во Скопје

Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека, денеска, од 9 до 12 часот, поради натпреварот „Триоги триатлон“, МВР ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќај на одредени сообраќајници во Скопје. Стартно-целната позиција на натпреварот е Спортскиот центар „Борис Трајковски“, а натпреварувачите ќе се движат на дел од улиците околу