притисни ентер »

Вчера ја гледав жена ми додека спиеше. Целата влакнеста и запуштена, како да сум се оженил со маж
Вчера ја гледав жена ми додека спиеше. Целата влакнеста и запуштена, како да сум се оженил со маж

Вчера ја гледав жена ми додека спиеше. Целата влакнеста и запуштена, како да сум се оженил со маж

Одамна сум оженет со иста жена. Веќе 25 години го делиме брачниот кревет и имаме две прекрасни деца. Живееме во трособен стан, таа е невработена, па јас се снаоѓав и со дополнителна работа за да можам да ги школувам децата. Сега фала богу и тие по нешто подработуваат па финансиски помагаат. Вчера ја гледав жена ми додека спиеше. Хрчеше, испотена од