притисни ентер »

Почувствувала убод и се превиткувала од болки - дури на снимката видела што ја нападнало
Почувствувала убод и се превиткувала од болки - дури на снимката видела што ја нападнало

Почувствувала убод и се превиткувала од болки - дури на снимката видела што ја нападнало

Навивачка од Тексас во градина почнала да прави вежби, а штом се соблекла и застанала на земја, почнала да се превиткува од болки. Парис Монтгомери не ни сфатила дека ја гризнала отровна змија, туку, како што навела нејзината мајка на Фејсбук, мислела дека само се боцнала од гранка. За среќа, сакала да ги снима своите вежби, па така камерата го забележал

Почувствувала убод и се превиткувала од болки, дури на снимката видела што ја нападнало

Почувствувала убод и се превиткувала од болки, дури на снимката видела што ја нападнало

Навивачка од Тексас во градина почнала да прави вежби, а штом се соблекла и застанала на земја, почнала да се превиткува од болки. Парис Монтгомери не ни сфатила дека ја гризнала отровна змија, туку, како што навела нејзината мајка на Фејсбук, мислела дека само се боцнала од гранка. За среќа, сакала да ги снима своите вежби, па така камерата го забележал

Од ова крвта ќе ви се заледи: Почувствувала убод и се превиткувала од болки, дури на снимката видела што ја нападнало

Од ова крвта ќе ви се заледи: Почувствувала убод и се превиткувала од болки, дури на снимката видела што ја нападнало

Навивачка од Тексас во градина почнала да прави вежби, а штом се соблекла и застанала на земја, почнала да се превиткува од болки. Парис Монтгомери не ни сфатила дека ја гризнала отровна змија, туку, како што навела нејзината мајка на Фејсбук, мислела дека само се боцнала од гранка. За среќа, сакала да ги снима своите вежби, па така камерата го забележал