притисни ентер »

Пред зградата на Владата се запали автомобил

Пред зградата на Владата се запали автомобил

Прричината за пожарот засега не е позната а на терен веднаш интервенираа полицијата која го обезбедубва местото и Противпожарната бригада. Предниот дел од автомобилот  речиси целосно изгорен. Нема информации за повредени лица, а неофицијално, патниците од автомобилот навремено го напуштиле.

Автомобил во движење експлодира пред Влада

Автомобил во движење експлодира пред Влада

Возило во движење експлодираше на булеварот Илинденска. Нема повредени патници. Возачот кој веројатно беше сам, успеа навреме да го напушти автомобилот, а потоа се слушна уште една експлозија. Пожарникарите интервенираат во гаснењето на пожарот, а полицијата го обезбедува местото.

Автомобил во движење експлодира пред Влада

Автомобил во движење експлодира пред Влада

Возило во движење експлодираше на булеварот Илинденска. Нема повредени патници. Возачот кој веројатно беше сам, успеа навреме да го напушти автомобилот, а потоа се слушна уште една експлозија. Пожарникарите интервенираат во гаснењето на пожарот, а полицијата го обезбедува местото.

Автомобил во движење експлодира пред Влада

Автомобил во движење експлодира пред Влада

Возило во движење експлодираше на булеварот Илинденска. Нема повредени патници. Возачот кој веројатно беше сам, успеа навреме да го напушти автомобилот, а потоа се слушна уште една експлозија. Пожарникарите интервенираат во гаснењето на пожарот, а полицијата го обезбедува местото.

Автомобил експлодира пред Влада

Автомобил експлодира пред Влада

Возило во движење експлодираше на булеварот Илинденска. Нема повредени патници. Возачот кој веројатно беше сам, успеа навреме да го напушти автомобилот, а потоа се слушна уште една експлозија. Пожарникарите интервенираат во гаснењето на пожарот, а полицијата го обезбедува местото.

Автомобил се запали и скоро целосно изгоре пред Влада

Автомобил се запали и скоро целосно изгоре пред Влада

Автомобил се запали пред зградата на Владата, на булеварот Илинденска. Засега причините кои го предизвикале пожарот се непознати, а на терен веднаш излезе полицијата која го обезбедува местото. Пожарот брзо се рашири, а автомобилот речиси целосно е изгорен. Чадот од пожарот се гледа и од повеќе делови на Скопје, а со оглед на силината на огнот. На

Автомобил експлодира пред Влада

Автомобил експлодира пред Влада

Возило во движење експлодираше на булеварот Илинденска. Нема повредени патници. Возачот кој веројатно беше сам, успеа навреме да го напушти автомобилот, а потоа се слушна уште една експлозија. Пожарникарите интервенираат во гаснењето на пожарот, а полицијата го обезбедува местото.

Пред зградата на Владата се запалик автомобил

Пред зградата на Владата се запалик автомобил

Прричината за пожарот засега не е позната а на терен веднаш интервенираа полицијата која го обезбедубва местото и Противпожарната бригада. Предниот дел од автомобилот  речиси целосно изгорен. Нема информации за повредени лица, а неофицијално, патниците од автомобилот навремено го напуштиле.