притисни ентер »

Сопруг за 1 ден (виц)
Сопруг за 1 ден (виц)

Сопруг за 1 ден (виц)

Се јавувам во фирма за услуги со име „Сопруг за 1 ден“. Испратија еден, ми го смени тушот во бањата, ми ја поправи правосмукалката, ја опна комшивката, мене ме ошамари и си отиде.