притисни ентер »

Убавата Словенка ја залуди Америка, но овој пат тоа не е Меланија Трамп
Убавата Словенка ја залуди Америка, но овој пат тоа не е Меланија Трамп

Убавата Словенка ја залуди Америка, но овој пат тоа не е Меланија Трамп

Деветнаесетгодишниот Лука Дончиќ е еден од најперспективните кошаркари од овие простори. Овој Словенец во моментов игра во „Далас Маверикс“, кошаркарскиот талент го наследил од неговиот татко Саша Дончиќ, а за добриот изглед може да им се заблагодари на гените на својата мајка, 42-годишната фризерка Мирјам Потербин. Инаку, баба му и дедо му од таткова

Убавата Словенка ја залуди Америка, но овој пат тоа не е Меланија Трамп

Убавата Словенка ја залуди Америка, но овој пат тоа не е Меланија Трамп

Деветнаесетгодишниот Лука Дончиќ е еден од најперспективните кошаркари од овие простори. Овој Словенец во моментов игра во „Далас Маверикс“, кошаркарскиот талент го наследил од неговиот татко Саша Дончиќ, а за добриот изглед може да им се заблагодари на гените на својата мајка, 42-годишната фризерка Мирјам Потербин. Инаку, баба му и дедо му од таткова

Убавата Словенка ја залуди Америка, но овој пат тоа не е Меланија Трамп

Убавата Словенка ја залуди Америка, но овој пат тоа не е Меланија Трамп

Деветнаесетгодишниот Лука Дончиќ е еден од најперспективните кошаркари од овие простори. Овој Словенец во моментов игра во „Далас Маверикс“, кошаркарскиот талент го наследил од неговиот татко Саша Дончиќ, а за добриот изглед може да им се заблагодари на гените на својата мајка, 42-годишната фризерка Мирјам Потербин. Инаку, баба му и дедо му од таткова

Убавата Словенка ја залуди Америка, но овој пат тоа не е Меланија Трамп

Убавата Словенка ја залуди Америка, но овој пат тоа не е Меланија Трамп

Деветнаесетгодишниот Лука Дончиќ е еден од најперспективните кошаркари од овие простори. Овој Словенец во моментов игра во „Далас Маверикс“, кошаркарскиот талент го наследил од неговиот татко Саша Дончиќ, а за добриот изглед може да им се заблагодари на гените на својата мајка, 42-годишната фризерка Мирјам Потербин. Инаку, баба му и дедо му од таткова

Убавата Словенка ја залуди Америка, но овој пат тоа не е Меланија Трамп

Убавата Словенка ја залуди Америка, но овој пат тоа не е Меланија Трамп

Деветнаесетгодишниот Лука Дончиќ е еден од најперспективните кошаркари од овие простори. Овој Словенец во моментов игра во „Далас Маверикс“, кошаркарскиот талент го наследил од неговиот татко Саша Дончиќ, а за добриот изглед може да им се заблагодари на гените на својата мајка, 42-годишната фризерка Мирјам Потербин. Инаку, баба му и дедо му од таткова