притисни ентер »

Дарко Лазиќ прв пат пее после несреќата
Дарко Лазиќ прв пат пее после несреќата

Дарко Лазиќ прв пат пее после несреќата

Фолкерот Дарко Лазиќ кој замалку не го загуби животот во октомври во сообраќајка, секој ден му е се подобро после лекување во бањата "Селтер, каде што повремено станува од количка и оди со помош на штаки, и се почесто поминува време со своите пријатели. Неговиот менаџер во изминатите месеци не се одвојувал од него, заедно го поминуваат времето и сега

Дарко Лазиќ прв пат пее после несреќата

Дарко Лазиќ прв пат пее после несреќата

Фолкерот Дарко Лазиќ кој замалку не го загуби животот во октомври во сообраќајка, секој ден му е се подобро после лекување во бањата "Селтер, каде што повремено станува од количка и оди со помош на штаки, и се почесто поминува време со своите пријатели. Неговиот менаџер во изминатите месеци не се одвојувал од него, заедно го поминуваат времето и сега