притисни ентер »

Кога тргнува автобусот за Битола?
Кога тргнува автобусот за Битола?

Кога тргнува автобусот за Битола?

Влегува полицаец во автобуска станица, а таму се компјутеризирано. Целиот зачуден му приоѓа на компјутерот и го прашува: – Кога тргнува автобусот за Битола? Компјутерот одговара: – Полицаецу, автобусот за Битола тргнува точно во седум и пол. Полицаецот зачуден како компјутерот го познал, оди става перика, доаѓа до компјутерот и пак го прашува: – Кога