притисни ентер »

Албански новинар му подари речник на Вучиќ
Албански новинар му подари речник на Вучиќ

Албански новинар му подари речник на Вучиќ

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ доби на подарок речник на албански јазик од дописникот на албанската телевизија „Клан“, Идриз Сефери. „На Неговата екселенција претседателот Александар Вучиќ, мојот личен речник за подобро разбирање во иднина отколку во минатото“, пишува во посветата на речникот што му го подари за време на интервјуто што го

Речник на албански јазик подарок за Вучиќ, за подобро разбирање во иднина

Речник на албански јазик подарок за Вучиќ, за подобро разбирање во иднина

Подарок речник на албански јазик денеска доби претседателот на Србија, Александар Вучиќ од дописникот на албанската телевизија „Клан“, Идриз Сефери. На Неговата екселенција претседателот Александар Вучиќ, мојот личен речник за подобро разбирање во иднина отколку во минатото“, пишува во посветата на речникот што му го подари за време на интервјуто што

Албански новинар му подари речник на албански јазик на Вучиќ

Албански новинар му подари речник на албански јазик на Вучиќ

Српскиот претседател, Александар Вучиќ доби подарок – речник на албански јазик од дописникот на албанската телевизија „Клан“, Идриз Сефери. „На Неговата екселенција претседателот Александар Вучиќ, мојот личен речник за подобро разбирање во иднина отколку во минатото“, пишува во посветата на речникот подари за време на интервјуто што го водеше со Вучиќ

Вучиќ доби подарок од албански новинар, за подобро разбирање во иднина отколку во минатото

Вучиќ доби подарок од албански новинар, за подобро разбирање во иднина отколку во минатото

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, денеска доби на подарок речник на албански јазик од дописникот на албанската телевизија „Клан“, Идриз Сефери. „На Неговата екселенција претседателот Александар Вучиќ, мојот личен речник за подобро разбирање во иднина отколку во минатото“, пишува во посветата на речникот што му го подари за време на интервјуто

Албански новинар му подари речник на албански јазик на Вучиќ

Албански новинар му подари речник на албански јазик на Вучиќ

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ доби на подарок речник на албански јазик од дописникот на албанската телевизија „Клан“, Идриз Сефери. „На Неговата екселенција претседателот Александар Вучиќ, мојот личен речник за подобро разбирање во иднина отколку во минатото“, пишува во посветата на речникот што му го подари за време на интервјуто што го

Вучиќ доби подарок албански речник од новинарот Сефери, кого го консултираше за читањето албански

Вучиќ доби подарок албански речник од новинарот Сефери, кого го консултираше за читањето албански

На неговата екселенција, претседателот Александар Вучиќ, мој личен речник за подобро разбирање на иднината отколку на минатото. Ова го пишува во посветата од страна на новинарот кој е дописник на албанската телевизија „Клан“, Идриз Сефере на претседателот на Србија, Вучиќ, за време на интервјуто. Но, подарокот воопшто не е случаен, бидејќи Вучиќ за

Вучиќ доби подарок од албански новинар, за подобро разбирање во иднина отколку во минатото

Вучиќ доби подарок од албански новинар, за подобро разбирање во иднина отколку во минатото

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, денеска доби на подарок речник на албански јазик од дописникот на албанската телевизија „Клан“, Идриз Сефери. „На Неговата екселенција претседателот Александар Вучиќ, мојот личен речник за подобро разбирање во иднина отколку во минатото“, пишува во посветата на речникот што му го подари за време на интервјуто

АЛЕКСАНДАР ВУЧИЌ доби ПОДАРОК албански речник од новинарот ИДРО СЕФЕРИ

АЛЕКСАНДАР ВУЧИЌ доби ПОДАРОК албански речник од новинарот ИДРО СЕФЕРИ

Подарокот на Вучиќ од албанскиот новинар има и посвета. Српскиот претседател Александар Вучиќ денеска доби подарок речник по албански јазик од дописникот на Тв Клан , Идро Сефери. „На неговата Екселенција, Претесдателот Александар Вучиќ му го подарувам мојот личен речник за да се разбираме подробро во иднина, за разлика од тоа што беше случај во минатото“,

Вучиќ доби подарок од албански новинар, за подобро разбирање во иднина отколку во минатото

Вучиќ доби подарок од албански новинар, за подобро разбирање во иднина отколку во минатото

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, денеска доби на подарок речник на албански јазик од дописникот на албанската телевизија „Клан“, Идриз Сефери. „На Неговата екселенција претседателот Александар Вучиќ, мојот личен речник за подобро разбирање во иднина отколку во минатото“, пишува во посветата на речникот што му го подари за време на интервјуто

Албански новинар му подари речник на албански јазик на Вучиќ

Албански новинар му подари речник на албански јазик на Вучиќ

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ доби на подарок речник на албански јазик од дописникот на албанската телевизија „Клан“, Идриз Сефери. „На Неговата екселенција претседателот Александар Вучиќ, мојот личен речник за подобро разбирање во иднина отколку во минатото“, пишува во посветата на речникот што му го подари за време на интервјуто што го