притисни ентер »

Кога „спортско“ ракување ќе заврши со општа тепачка
Кога „спортско“ ракување ќе заврши со општа тепачка

Кога „спортско“ ракување ќе заврши со општа тепачка

Еден средношколски меч во кошарка во Феникс, Аризона заврши со апсолутен хаос, откако кошаркарите на двата тима беа вклучени во голема тепачка по крајот на мечот поради обично ракување. Дуелот на средните училишта „Меса скајлајн“ и „Цезар Чавес“ заврши со победа на првите со 63:57 и ракувањето одеше според планот, сè додека еден ученик на Чавез го

Кога „спортско“ ракување ќе заврши со општа тепачка

Кога „спортско“ ракување ќе заврши со општа тепачка

Еден средношколски меч во кошарка во Феникс, Аризона заврши со апсолутен хаос, откако кошаркарите на двата тима беа вклучени во голема тепачка по крајот на мечот поради обично ракување. Дуелот на средните училишта „Меса скајлајн“ и „Цезар Чавес“ заврши со победа на првите со 63:57 и ракувањето одеше според планот, сè додека еден ученик на Чавез го