притисни ентер »

Зошто жените не ја сакаат подолгата брада кај мажите?
Зошто жените не ја сакаат подолгата брада кај мажите?

Зошто жените не ја сакаат подолгата брада кај мажите?

Брадата последните неколку години е во тренд во машкиот свет. Брадата е синоним за зрелост, снага и мажевност. Според истражувањата брадата ги привлекува жените бидејќи потсвесно им говори дека тие мажи се спремни и подобри од другите. Сепак, постојат и оние кои не ги сакаат брадите кај машкиот пол. Жените најмногу сакаат мажи со кратка и средна должина

Истражување: Жените веруваат дека врските со мажи со брада носат стабилност

Истражување: Жените веруваат дека врските со мажи со брада носат стабилност

Жените ги сметаат мажите со брада за помажествени и за сериозни личности, па голема е веројатноста дека би одбрале таков, доколку бараат стабилна врска, покажува ново истражување на Универзитетот на Квинсленд. Причината за тоа е фактот што жените природно ги привлекуваат одликите на машкост. Со други зборови, таквиот изглед на жената ѝ дава впечаток

Мажите со брада влеваат надеж за стабилна врска

Мажите со брада влеваат надеж за стабилна врска

Жените ги сметаат мажите со брада за помажествени и за сериозни личности, па голема е веројатноста дека би одбрале таков, доколку бараат стабилна врска, покажува ново истражување на Универзитетот на Квинсленд. Причината за тоа е фактот што жените природно ги привлекуваат одликите на машкост. Со други зборови, таквиот изглед на жената ѝ дава впечаток

Истражување за привлечноста: Жените сакаат мажи со брада

Истражување за привлечноста: Жените сакаат мажи со брада

Жените ги сметаат мажите со брада за помажествени и за сериозни личности, па голема е веројатноста дека би одбрале таков, доколку бараат стабилна врска, покажува ново истражување на Универзитетот на Квинсленд. Причината за тоа е фактот што жените природно ги привлекуваат одликите на машкост. Со други зборови, таквиот изглед на жената ѝ дава впечаток

Истражување за привлечноста: Жените сакаат мажи со брада

Истражување за привлечноста: Жените сакаат мажи со брада

Истражување за привлечноста: Жените сакаат мажи со брада Жените ги сметаат мажите со брада за помажествени и за сериозни личности, па голема е веројатноста дека би одбрале таков, доколку бараат стабилна врска, покажува ново истражување на Универзитетот на Квинсленд. Причината за тоа е фактот што жените природно ги привлекуваат одликите на машкост.

Истражување за привлечноста: Жените сакаат мажи со брада

Истражување за привлечноста: Жените сакаат мажи со брада

Жените ги сметаат мажите со брада за помажествени и за сериозни личности, па голема е веројатноста дека би одбрале таков, доколку бараат стабилна врска, покажува ново истражување на Универзитетот на Квинсленд. Причината за тоа е фактот што жените природно ги привлекуваат одликите на машкост. Со други зборови, таквиот изглед на жената ѝ дава впечаток