притисни ентер »

Неда Арнериќ имала последна желба: Глумицата на братот му оставила во аманет една работа...
Неда Арнериќ имала последна желба: Глумицата на братот му оставила во аманет една работа...

Неда Арнериќ имала последна желба: Глумицата на братот му оставила во аманет една работа...

Последна желба на Неда Арнериќ (67), која почина во петокот, била да биде погребана тајно, само во присуство на најблиските членови на семејството и пријателите. Починатата глумица која е пронајдена мр*ва во својот стан во Белград, оставила во аманет да биде кремирана и погребана на Новите гробишта, покрај својата најголема љубов, сопругот Милорад

Неда Арнериќ имала последна желба: Актерката на својот брат ВО АМАНЕТ МУ ОСТАВИЛА ЕДНА РАБОТА

Неда Арнериќ имала последна желба: Актерката на својот брат ВО АМАНЕТ МУ ОСТАВИЛА ЕДНА РАБОТА

Неда Арнериќ која почина во петокот, на 67 годишна возраст, имала желба да биде погребана тајно само во присуство на најблиските членови на семејството и пријателите. Арнериќ која беше пронајдена мртва во петокот во нејзиниот стан во Белград оставила аманет да биде кремирана и положена на новите гробишта покрај нејзината најголема љубов, сопругот Милорад

Неда Арнериќ имала последна желба: Глумицата на братот му оставила во аманет една работа...

Неда Арнериќ имала последна желба: Глумицата на братот му оставила во аманет една работа...

Последна желба на Неда Арнериќ (67), која почина во петокот, била да биде погребана тајно, само во присуство на најблиските членови на семејството и пријателите. Починатата глумица која е пронајдена мр*ва во својот стан во Белград, оставила во аманет да биде кремирана и погребана на Новите гробишта, покрај својата најголема љубов, сопругот Милорад

Неда Арнериќ имала последна желба: Актерката на својот брат ВО АМАНЕТ МУ ОСТАВИЛА ЕДНА РАБОТА

Неда Арнериќ имала последна желба: Актерката на својот брат ВО АМАНЕТ МУ ОСТАВИЛА ЕДНА РАБОТА

Неда Арнериќ која почина во петокот, на 67 годишна возраст, имала желба да биде погребана тајно само во присуство на најблиските членови на семејството и пријателите. Арнериќ која беше пронајдена мртва во петокот во нејзиниот стан во Белград оставила аманет да биде кремирана и положена на новите гробишта покрај нејзината најголема љубов, сопругот Милорад

СЕМЕЈСТВОТО ЌЕ ЈА ИСПОЧИТУВА: Неда Арнериќ имала последна желба

СЕМЕЈСТВОТО ЌЕ ЈА ИСПОЧИТУВА: Неда Арнериќ имала последна желба

67-годишната Неда Арнериќ, која почина во петокот имала последна желба. Таа била да биде погребана тајно, само во присуство на најблиските членови на семејството и пријателите. Неда која во петокот беше пронајдена мртва во својот стан оставила во аманет да биде кремирана и положена на Новите гробишта, покрај својата најголема љубов, сопругот Милорад

Неда Арнериќ имала последна желба - актерката на својот брат му оставила во аманет една работа

Неда Арнериќ имала последна желба - актерката на својот брат му оставила во аманет една работа

Последната желба на 67-годишната Неда Арнериќ, која почина во петокот, била да биде погребана тајно, само во присуство на најблиските членови на семејството и пријателите. Покојната актерка која беше пронајдена мртва во петокот во својот стан, оставила во аманет да биде кремирана и положена на Новите гробишта, покрај својата најголема љубов, сопругот

Неда Арнериќ имала последна желба: Актерката на својот брат во аманет му го оставила ова

Неда Арнериќ имала последна желба: Актерката на својот брат во аманет му го оставила ова

Неда Арнериќ која почина во петокот, на 67 годишна возраст, имала желба да биде погребана тајно само во присуство на најблиските членови на семејството и пријателите. Арнериќ која беше пронајдена мртва во петокот во нејзиниот стан во Белград оставила аманет да биде кремирана и положена на Новите гробишта покрај нејзината најголема љубов, сопругот Милорад

Неда Арнериќ ќе биде погребана само во присуство на семејството

Неда Арнериќ ќе биде погребана само во присуство на семејството

Легендарната српска актерка Неда Арнериќ која почина во петокот, на 10 јануари, во својот стан во Белград, ќе биде погребана далеку од очите на јавноста. На погребот ќе присуствува само потесното семејство, пишуваат медиумите во Србија. Медиумите пишуваат дека Арнериќ ќе биде погребана покрај сопругот Милоррад Мештеровиќ, кој почина мината година.

Неда Арнериќ ќе биде погребана само во присуство на семејството

Неда Арнериќ ќе биде погребана само во присуство на семејството

Легендарната српска актерка Неда Арнериќ која почина во петокот, на 10 јануари, во својот стан во Белград, ќе биде погребана далеку од очите на јавноста. На погребот ќе присуствува само потесното семејство, пишуваат медиумите во Србија. Медиумите пишуваат дека Арнериќ ќе биде погребана покрај сопругот Милоррад Мештеровиќ, кој почина мината година.

Тој мене ми беше сè, со него најдов среќа

Тој мене ми беше сè, со него најдов среќа

Неда Арнериќ, една од најпопуларните југословенски актерки, почина вчера во Белград на 67 години, десет дена пред годишнината од смртта на нејзиниот сопруг Милорад Мештеровиќ (63), што никогаш не го прежали. Мештеровиќ почина во почетокот на јануари 2019 година по долга и тешка битка со болеста. Тој ми е мене сѐ, син, брат, сопруг, пријател, љубовник