притисни ентер »

Дали би пуштиле туѓинци во својот дом да ви го наполнат фрижидерот?
Дали би пуштиле туѓинци во својот дом да ви го наполнат фрижидерот?

Дали би пуштиле туѓинци во својот дом да ви го наполнат фрижидерот?

Најновата услуга на најголемиот американски трговски синџир „Валмарт“ им овозможува на доставувачите влез во куќата на лицата кои ги нарачале производите, како и ставање на тие производи во фрижидерите Со новата услуга на „Валмарт“ услугата InHome Delivery, домашната достава добива целосно ново значење. Додека досега под домашна достава се мислеше