притисни ентер »

Не се сите Канаѓани лоши – на некои им е жал за Дурант
Не се сите Канаѓани лоши – на некои им е жал за Дурант

Не се сите Канаѓани лоши – на некои им е жал за Дурант

Цел свет остана згрозен од однесувањето на навивачите на Торонто Репторс во моментот на повредата на еден од најдобрите кошаркари на денешнината. Јасно е дека неиграњето на Кевин Дурант е голема предност за нивниот омилен тим, но за кого и да станува збор, во такви моменти се искажува почит и поддршка. Тие не го испочитуваа ова непишано правило и затоа