притисни ентер »

Хабиб: Не ми требаат уште пари и меч со Мејведер, сега сум обичен човек
Хабиб: Не ми требаат уште пари и меч со Мејведер, сега сум обичен човек

Хабиб: Не ми требаат уште пари и меч со Мејведер, сега сум обичен човек

УФЦ легендата Хабиб Нурмагомедов ја откри причината зошто не договорил мега-меч против Флојд Мејведер Јуниор со кој би заработил десетина милиони долари, посочувајќи дека се обидува да стане „обичен човек“. Нурмагомедов се пензионираше по одбраната на титулата во лесна категорија против Џастин Гетџи во октомври 2020, и оттогаш ги отфрла сите понуди

Хабиб: Не ми требаат уште пари и меч со Мејведер, сега сум обичен човек

Хабиб: Не ми требаат уште пари и меч со Мејведер, сега сум обичен човек

УФЦ легендата Хабиб Нурмагомедов ја откри причината зошто не договорил мега-меч против Флојд Мејведер Јуниор со кој би заработил десетина милиони долари, посочувајќи дека се обидува да стане „обичен човек“. Нурмагомедов се пензионираше по одбраната на титулата во лесна категорија против Џастин Гетџи во октомври 2020, и оттогаш ги отфрла сите понуди

Хабиб: Не ми требаат уште пари и меч со Мејведер, сега сум обичен човек

Хабиб: Не ми требаат уште пари и меч со Мејведер, сега сум обичен човек

УФЦ легендата Хабиб Нурмагомедов ја откри причината зошто не договорил мега-меч против Флојд Мејведер Јуниор со кој би заработил десетина милиони долари, посочувајќи дека се обидува да стане „обичен човек“. Нурмагомедов се пензионираше по одбраната на титулата во лесна категорија против Џастин Гетџи во октомври 2020, и оттогаш ги отфрла сите понуди

Хабиб: Не ми требаат уште пари и меч со Мејведер, сега сум обичен човек

Хабиб: Не ми требаат уште пари и меч со Мејведер, сега сум обичен човек

УФЦ легендата Хабиб Нурмагомедов ја откри причината зошто не договорил мега-меч против Флојд Мејведер Јуниор со кој би заработил десетина милиони долари, посочувајќи дека се обидува да стане „обичен човек“. Нурмагомедов се пензионираше по одбраната на титулата во лесна категорија против Џастин Гетџи во октомври 2020, и оттогаш ги отфрла сите понуди