притисни ентер »

Елон Маск продаде акции на Tesla за уште една милијарда долари
Елон Маск продаде акции на Tesla за уште една милијарда долари

Елон Маск продаде акции на Tesla за уште една милијарда долари

Извршниот директор на Tesla, Елон Маск продаде уште еден дел од акциите на компанијата за околу 1,05 милијарди долари, покажуваат финансиските податоци објавени оваа недела на берзата. Тој овој месец продаде акции на Tesla за вкупно 9,85 милијарди долари, пренесува Си-Ен-Би-Си, прецизирајќи дека на 10 ноември остварил продажба во износ од 6,9 милијарди

Елон Маск продаде акции на Tesla за уште една милијарда долари

Елон Маск продаде акции на Tesla за уште една милијарда долари

Извршниот директор на Tesla, Елон Маск продаде уште еден дел од акциите на компанијата за околу 1,05 милијарди долари, покажуваат финансиските податоци објавени оваа недела на берзата. Тој овој месец продаде акции на Tesla за вкупно 9,85 милијарди долари, пренесува Си-Ен-Би-Си, прецизирајќи дека на 10 ноември остварил продажба во износ од 6,9 милијарди

Маск повторно продаде акции од „Тесла“

Маск повторно продаде акции од „Тесла“

Извршниот директор на „Тесла“, Илон Маск, повторно продаде уште еден дел од акциите на компанијата за околу 1,05 милијарди долари. Тој овој месец продаде акции на „Тесла“ за вкупно 9,85 милијарди долари, пренесува CNBC, прецизирајќи дека на 10 ноември остварил продажба во износ од 6,9 милијарди долари, а на 15 и 16 ноември во износ од уште 1,9 милијарди

Маск повторно продаде акции од „Тесла“

Маск повторно продаде акции од „Тесла“

Извршниот директор на „Тесла“, Илон Маск, повторно продаде уште еден дел од акциите на компанијата за околу 1,05 милијарди долари. Тој овој месец продаде акции на „Тесла“ за вкупно 9,85 милијарди долари, пренесува CNBC, прецизирајќи дека на 10 ноември остварил продажба во износ од 6,9 милијарди долари, а на 15 и 16 ноември во износ од уште 1,9 милијарди

Маск продаде акции на „Тесла“ за уште една милијарда долари

Маск продаде акции на „Тесла“ за уште една милијарда долари

Извршниот директор на Тесла, Илон Маск продаде уште еден дел од акциите на компанијата за околу 1,05 милијарди долари, покажуваат финансиските податоци објавени оваа недела на берзата. Тој овој месец продаде акции на „Тесла“ за вкупно 9,85 милијарди долари, пренесува Си-Ен-Би-Си, прецизирајќи дека на 10 ноември остварил продажба во износ од 6,9 милијарди

Елон Маск продаде акции на Tesla за уште една милијарда долари

Елон Маск продаде акции на Tesla за уште една милијарда долари

Извршниот директор на Tesla, Елон Маск продаде уште еден дел од акциите на компанијата за околу 1,05 милијарди долари, покажуваат финансиските податоци објавени оваа недела на берзата. Тој овој месец… Текстот Елон Маск продаде акции на Tesla за уште една милијарда долари е превземен од USB.mk . The post Елон Маск продаде акции на Tesla за уште една

Маск продаде акции на „Тесла” за уште една милијарда долари

Маск продаде акции на „Тесла” за уште една милијарда долари

Извршниот директор на Тесла, Илон Маск продаде уште еден дел од акциите на компанијата за околу 1,05 милијарди долари, покажуваат финансиските податоци објавени оваа недела на берзата. Тој овој месец продаде акции на „Тесла” за вкупно 9,85 милијарди долари, пренесува Си-Ен-Би-Си, прецизирајќи дека на 10 ноември остварил продажба во износ од 6,9 милијарди

Маск продаде уште еден дел од акциите во ,,Тесла” за околу една милијарда долари

Маск продаде уште еден дел од акциите во ,,Тесла” за околу една милијарда долари

Тој овој месец ги продаде акциите на „Тесла“ за вкупно 9,85 милијарди долари, пренесува CNBC, прецизирајќи дека на 10 ноември остварил продажба во износ од 6,9 милијарди долари, а на 15 и 16 ноември во износ од уште 1,05 милијарди долари.

Маск продаде акции на „Тесла“ за уште една милијарда долари

Маск продаде акции на „Тесла“ за уште една милијарда долари

Извршниот директор на Тесла, Илон Маск продаде уште еден дел од акциите на компанијата за околу 1,05 милијарди долари, покажуваат финансиските податоци објавени оваа недела на берзата. Тој овој месец продаде акции на „Тесла“ за вкупно 9,85 милијарди долари, пренесува Си-Ен-Би-Си, прецизирајќи дека на 10 ноември остварил продажба во износ од 6,9 милијарди

Маск продаде акции на „Тесла" за уште една милијарда долари

Маск продаде акции на „Тесла" за уште една милијарда долари

Тој овој месец продаде акции на „Тесла" за вкупно 9,85 милијарди долари, пренесува Си-Ен-Би-Си, прецизирајќи дека на 10 ноември остварил продажба во износ од 6,9 милијарди долари, а на 15 и 16 ноември во износ од уште 1,9 милијарди долари. Шефот на „Тесла" продаде дел од акциите за да ги подмири даночните обврски поврзани со капиталната добивка остварена