притисни ентер »

Поразот од Јапонија го гледале само 9,2 Германци
Поразот од Јапонија го гледале само 9,2 Германци

Поразот од Јапонија го гледале само 9,2 Германци

Само 9,2 милиони Германци го следеле преку своите ТВ приемници го следеле шокантиот пораз од Јапонија (1:2), покажуваат податоците на компанијата за мерење на гледаноста АГФ. За споредба, пред четири и пол години, првиот натпревар на Германците во Русија против Мексико (пораз 1:0) привлече речиси 26 милиони гледачи. Исто така, треба да се додаде дека

Поразот од Јапонија го гледале само 9,2 Германци

Поразот од Јапонија го гледале само 9,2 Германци

Само 9,2 милиони Германци го следеле преку своите ТВ приемници го следеле шокантиот пораз од Јапонија (1:2), покажуваат податоците на компанијата за мерење на гледаноста АГФ. За споредба, пред четири и пол години, првиот натпревар на Германците во Русија против Мексико (пораз 1:0) привлече речиси 26 милиони гледачи. Исто така, треба да се додаде дека

Поразот од Јапонија го гледале само 9,2 Германци

Поразот од Јапонија го гледале само 9,2 Германци

Само 9,2 милиони Германци го следеле преку своите ТВ приемници го следеле шокантиот пораз од Јапонија (1:2), покажуваат податоците на компанијата за мерење на гледаноста АГФ. За споредба, пред четири и пол години, првиот натпревар на Германците во Русија против Мексико (пораз 1:0) привлече речиси 26 милиони гледачи. Исто така, треба да се додаде дека

Германците ја загубиле довербата во репрезентацијата

Германците ја загубиле довербата во репрезентацијата

Помалку од десет милиони Германци, или 9,23 милиони од нив, го гледаа поразот на нивната репрезентација од Јапонија (2:1) во првиот меч на Светското првенство во Катар, што е многу помала публика во однос на 2018 година. Натпреварот во средата попладне собра помалку од 60 отсто гледачи (59,7 отсто од пазарниот удел) на јавниот телевизиски канал АРД,

Поразот од Јапонија го гледале само 9,2 Германци

Поразот од Јапонија го гледале само 9,2 Германци

Само 9,2 милиони Германци го следеле преку своите ТВ приемници го следеле шокантиот пораз од Јапонија (1:2), покажуваат податоците на компанијата за мерење на гледаноста АГФ. Добивај вести на вибер За споредба, пред четири и пол години, првиот натпревар на Германците во Русија против Мексико (пораз 1:0) привлече речиси 26 милиони гледачи. Исто така,

Поразот од Јапонија го гледале само 9,2 Германци

Поразот од Јапонија го гледале само 9,2 Германци

Само 9,2 милиони Германци го следеле преку своите ТВ приемници го следеле шокантиот пораз од Јапонија (1:2), покажуваат податоците на компанијата за мерење на гледаноста АГФ. За споредба, пред четири и пол години, првиот натпревар на Германците во Русија против Мексико (пораз 1:0) привлече речиси 26 милиони гледачи. Исто така, треба да се додаде дека

Само 9,2 милиони Германци го следеа поразот на Германија од Јапонија

Само 9,2 милиони Германци го следеа поразот на Германија од Јапонија

Само 9,2 милиони Германци вчера го следеа телевизискиот пренос од првиот натпревар на германската репрезентација на Светското првенство во Катар, на кој Јапонија изненадувачки славеше со 2:1, покажуваат податоците на компанијата за мерење на гледаност АГФ. За споредба, пред четири и пол години, првиот меч на Германците во Русија против Мексико (пораз

Германците го бојкотираат Светското првенство, ни 10 милиони не го гледале мечот со Јапонија

Германците го бојкотираат Светското првенство, ни 10 милиони не го гледале мечот со Јапонија

Во Германија натпреварот помеѓу нивната репрезентација и Јапонија го гледале нешто над девет милиони луѓе, како за споредба на Светското првенство во 2018 ниту еден нивен натпревар не бил со помала гледаност од 25 милиони. Во Германија натпреварот помеѓу нивната репрезентација и Јапонија го гледале нешто над девет милиони луѓе, како за споредба на

Германците го бојкотираат Светското првенство, ни 10 милиони не го гледале мечот со Јапонија

Германците го бојкотираат Светското првенство, ни 10 милиони не го гледале мечот со Јапонија

Во Германија натпреварот помеѓу нивната репрезентација и Јапонија го гледале нешто над девет милиони луѓе, како за споредба на Светското првенство во 2018 ниту еден нивен натпревар не бил со помала гледаност од 25 милиони. Германците му го свртеа грбот на Светското првенство во Катар, извештаите на нивните медиуми велат дека мечевите од Катар имаат