притисни ентер »

ВМРО-ДПМНЕ: Истрагата за „Рекет“ е компромитирана
ВМРО-ДПМНЕ: Истрагата за „Рекет“ е компромитирана

ВМРО-ДПМНЕ: Истрагата за „Рекет“ е компромитирана

Истрагата за најголемата криминална афера во модерната македонска историја е компромитирана. Сите индиции велат дека во криминалниот октопод се вмешани лица од највисоките ешалони на извршната и судската власт, кои во изминатиот месец имаа доволно време на располагање да влијаат на истрагата и сведоците во случајот „Рекет“, обвинува опозициската ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ : Истрагата за најголемата криминална афера е компромитирана

ВМРО-ДПМНЕ : Истрагата за најголемата криминална афера е компромитирана

Истрагата за најголемата криминална афера во модерната македонска историја е компромитирана! Сите индиции велат дека во криминалниот октопод се вмешани лица од највисоките ешалони на извршната и судската власт, кои во изминатиот месец имаа доволно време на располагање да влијаат на истрагата и сведоците во случајот „Рекет“, соопшти ВМРО-ДПМНЕ. Според

ВМРО-ДПМНЕ: Судот и обвинителството мора да се ослободат од стегите на власта

ВМРО-ДПМНЕ: Судот и обвинителството мора да се ослободат од стегите на власта

Сите индиции велат дека во криминалниот октопод се вмешани лица од највисоките ешалони на извршната и судската власт, кои во изминатиот месец имаа доволно време на располагање да влијаат на истрагата и сведоците во случајот „Рекет". Очигледно е дека Русковска работи на тоа аболицираниот Зоран Заев и неговата криминална банда да бидат амнестирани. Русковска

ВМРО-ДПМНЕ: Судот и обвинителството мора да се ослободат од стегите на власта

ВМРО-ДПМНЕ: Судот и обвинителството мора да се ослободат од стегите на власта

Соопштение на ВМРО ДПМНЕ: Истрагата за најголемата криминална афера во модерната македонска историја е компромитирана! Сите индиции велат дека во криминалниот октопод се вмешани лица од највисоките ешалони на извршната и судската власт, кои во изминатиот месец имаа доволно време на располагање да влијаат на истрагата и сведоците во случајот „Рекет“

ВМРО-ДПМНЕ: Истрагата за најголемата криминална афера во модерната македонска историја е компромитирана!

ВМРО-ДПМНЕ: Истрагата за најголемата криминална афера во модерната македонска историја е компромитирана!

Истрагата за најголемата криминална афера во модерната македонска историја е компромитирана! Сите индиции велат дека во криминалниот октопод се вмешани лица од највисоките ешалони на извршната и судската власт, кои во изминатиот месец имаа доволно време на располагање да влијаат на истрагата и сведоците во случајот „Рекет“, велат од ВМРО-ДПМНЕ. -Очигледно

ВМРО-ДПМНЕ: Се ближи крајот на криминалната банда

ВМРО-ДПМНЕ: Се ближи крајот на криминалната банда

„Истрагата за најголемата криминална афера во модерната македонска историја е компромитирана! Сите индиции велат дека во криминалниот октопод се вмешани лица од највисоките ешалони на извршната и судската власт, кои во изминатиот месец имаа доволно време на располагање да влијаат на истрагата и сведоците во случајот „Рекет“. Очигледно е дека Русковска

ВМРО-ДПМНЕ: Судот и обвинителството мора да се ослободат од стегите на власта

ВМРО-ДПМНЕ: Судот и обвинителството мора да се ослободат од стегите на власта

„Истрагата за најголемата криминална афера во модерната македонска историја е компромитирана! Сите индиции велат дека во криминалниот октопод се вмешани лица од највисоките ешалони на извршната и судската власт, кои во изминатиот месец имаа доволно време на располагање да влијаат на истрагата и сведоците во случајот „Рекет“. Очигледно е дека Русковска

ВМРО-ДПМНЕ: Судот и обвинителството мора да се ослободат од стегите на власта

ВМРО-ДПМНЕ: Судот и обвинителството мора да се ослободат од стегите на власта

Истрагата за најголемата криминална афера во модерната македонска историја е компромитирана! Сите индиции велат дека во криминалниот октопод се вмешани лица од највисоките ешалони на извршната и судската власт, кои во изминатиот месец имаа доволно време на располагање да влијаат на истрагата и сведоците во случајот „Рекет“. Очигледно е дека Русковска

ВМРО-ДПМНЕ : Истрагата за најголемата криминална афера е компромитирана

ВМРО-ДПМНЕ : Истрагата за најголемата криминална афера е компромитирана

Истрагата за најголемата криминална афера во модерната македонска историја е компромитирана! Сите индиции велат дека во криминалниот октопод се вмешани лица од највисоките ешалони на извршната и судската власт, кои во изминатиот месец имаа доволно време на располагање да влијаат на истрагата и сведоците во случајот „Рекет“, соопшти ВМРО-ДПМНЕ. Според

Истрагата за најголемата криминална афера во модерната македонска историја е компромитирана!

Истрагата за најголемата криминална афера во модерната македонска историја е компромитирана!

Сите индиции велат дека во криминалниот октопод се вмешани лица од највисоките ешалони на извршната и судската власт, кои во изминатиот месец имаа доволно време на располагање да влијаат на истрагата и сведоците во случајот „Рекет“. Очигледно е дека Русковска работи на тоа аболицираниот Зоран Заев и неговата криминална банда да бидат амнестирани. Русковска