притисни ентер »

Мојата е голем мајстор, јас скршив еден филџан а она го залепи…
Мојата е голем мајстор, јас скршив еден филџан а она го залепи…

Мојата е голем мајстор, јас скршив еден филџан а она го залепи…

Седат Трпе, Трајчо и Ристо во кафанчето и се фалат од жените. Ристо: – Мојата е голем мајстор, јас скршив еден филџан а она го залепи, а бе не се познава дека е лепен, еве видите, го сликав на телефонот! Трајчо: – И мојата е мајстор, јас ги скинав фармерките а она ги закрпи, а бе не се познава дека се скинати, еве видите, ги носам на мене! Трпе: –