притисни ентер »

Директорот на АХВ Атанасов во работна посета на „Пекабеско“
Директорот на АХВ Атанасов во работна посета на „Пекабеско“

Директорот на АХВ Атанасов во работна посета на „Пекабеско“

Директорот на Агенција за храна и ветеринарство Зоран Атанасов, вчера поладне,оствари работна средба со менаџерскиот тим на месната индустрија ,,Пекабеско,, која кон крајот на минатата година доби одобрение од Агенцијата за храна и ветеринарство за извоз на производи од говедско и свинско месо на европскиот пазар. Со одобрувањето, оваа компанија стана

Директорот на АХВ Атанасов во работна посета на „Пекабеско“

Директорот на АХВ Атанасов во работна посета на „Пекабеско“

Директорот на Агенција за храна и ветеринарство Зоран Атанасов, вчера остварил работна средба со менаџерскиот тим на месната индустрија „Пекабеско“, која кон крајот на минатата година доби одобрение од Агенцијата за храна и ветеринарство за извоз на производи од говедско и свинско месо на европскиот пазар.