притисни ентер »

Единствена Македонија: Одложувањето на изборите во Штип и Пласница е единствен начин да го заштитиме народот

Единствена Македонија: Одложувањето на изборите во Штип и Пласница е единствен начин да го заштитиме народот

Во изминатите 15 дена по анализите и внатрепартискиот избор беа утврдени двајца млади и амбициозни луѓе како кандидати за градоначалник на Единствена Македонија кои имаат народна визија во интерес за општините Штип и Пласница.  Но, во актуелните околности кои ги прават овие избори да не се исти со кои било други избори, Единствена Македонија нема да

Единствена Македонија ги повлекува партискиte кандидати за Штип и Пласница

Единствена Македонија ги повлекува партискиte кандидати за Штип и Пласница

Интегрално соопштение на Единствена Македонија: Извршниот комитет на Единствена Македонија синоќа на вонредна седница донесе едногласно одлука да ги повлече веќе утврдените партиски кандидати за локалните избори за градоначалник во Штип и Пласница. Утре, сабота, кога истекува крајниорт рок , Единствена Македонија нема да поднесе кандидатски листи за

Единствена Македонија ги повлекува веќе утврдените партиски кандидати за Штип и Пласница

Единствена Македонија ги повлекува веќе утврдените партиски кандидати за Штип и Пласница

Единствена Македонија ги повлекува веќе утврдените партиски кандидати за Штип и Пласница “Извршниот комитет на Единствена Македонија синоќа на вонредна седница донесе едногласно одлука да ги повлече веќе утврдените партиски кандидати за локалните избори за градоначалник во Штип и Пласница. Утре, сабота, кога истекува крајниорт рок , Единствена Македонија

Единствена Македонија ги повлекува веќе утврдените партиски кандидати за Штип и Пласница

Единствена Македонија ги повлекува веќе утврдените партиски кандидати за Штип и Пласница

Извршниот комитет на Единствена Македонија на вонредна седница донесе едногласно одлука да ги повлече веќе утврдените партиски кандидати за локалните избори за градоначалник во Штип и Пласница. Во сабота, кога истекува крајниорт рок, Единствена Македонија нема да поднесе кандидатски листи за градоначалници до општинските изборни комисии во Штип и Пласница