притисни ентер »

Децата од „Дајте музика“ наши претставници на јуниорскиот Евросонг 2021
Децата од „Дајте музика“ наши претставници на јуниорскиот Евросонг 2021

Децата од „Дајте музика“ наши претставници на јуниорскиот Евросонг 2021

На 19. издание на јуниорскиот Евросонг 2021, земјава ќе ја претставуваат група деца од популарниот детски телевизиски серијал „Дајте музика“. Јавниот радиодифузен сервис МРТ оваа година реши да го искористи правото на интерна селекција и избор на претстaвник на оваа престижна манифестација, согласно со актуелната состојба од пандемијата на Ковид-19

Децата од „Дајте музика” наши претставници на јуниорскиот Евросонг 2021

Децата од „Дајте музика” наши претставници на јуниорскиот Евросонг 2021

На 19. издание на јуниорскиот Евросонг 2021, земјава ќе ја претставуваат група деца од популарниот детски телевизиски серијал „Дајте музика”. Јавниот радиодифузен сервис МРТ оваа година реши да го искористи правото на интерна селекција и избор на претстaвник на оваа престижна манифестација, согласно со актуелната состојба од пандемијата на Ковид-19

Децата од „Дајте музика“ наши претставници на јуниорскиот Евросонг 2021

Децата од „Дајте музика“ наши претставници на јуниорскиот Евросонг 2021

На 19. издание на јуниорскиот Евросонг 2021, земјава ќе ја претставуваат група деца од популарниот детски телевизиски серијал „Дајте музика“. Јавниот радиодифузен сервис МРТ оваа година реши да го искористи правото на интерна селекција и избор на претстaвник на оваа престижна манифестација, согласно со актуелната состојба од пандемијата на Ковид-19

Децата од „Дајте музика” наши претставници на јуниорскиот Евросонг 2021

Децата од „Дајте музика” наши претставници на јуниорскиот Евросонг 2021

На 19. издание на јуниорскиот Евросонг 2021, земјава ќе ја претставуваат група деца од популарниот детски телевизиски серијал „Дајте музика”. Јавниот радиодифузен сервис МРТ оваа година реши да го искористи правото на интерна селекција и избор на претстaвник на оваа престижна манифестација, согласно со актуелната состојба од пандемијата на Ковид-19

Децата од „Дајте музика“ ќе настапат на Јуниорскиот Евросонг во Париз во декември

Децата од „Дајте музика“ ќе настапат на Јуниорскиот Евросонг во Париз во декември

Децата од ТВ-серијалот „Дајте музика“ ќе ја претставуваат Македонија на 19. Јуниорски Евросонг, што ќе се одржи во Париз на 19 декември. Оваа година, МРТ го искористи правото сама да го избере учесникот и се реши за децата од еден од најпопуларните домашни телевизиски програми, во кој редовно се промовира македонската музика. „Дајте музика“ е копродукциски

ПОЗНАТИ ПАТНИЦИТЕ НА ЈУНИОРСКИОТ ЕВРОСОНГ Децата од „Дајте музика“ ќе ја претставуваат Македонија

ПОЗНАТИ ПАТНИЦИТЕ НА ЈУНИОРСКИОТ ЕВРОСОНГ Децата од „Дајте музика“ ќе ја претставуваат Македонија

На 19. издание на јуниорскиот Евросонг 2021, земјава ќе ја претставуваат група деца од популарниот детски телевизиски серијал „Дајте музика“. Јавниот радиодифузен сервис МРТ оваа година реши да го искористи правото на интерна селекција и избор на претстaвник на оваа престижна манифестација, согласно со актуелната состојба од пандемијата на ковид-19

Децата од „Дајте музика“ наши претставници на јуниорскиот Евросонг 2021

Децата од „Дајте музика“ наши претставници на јуниорскиот Евросонг 2021

На 19. издание на јуниорскиот Евросонг 2021, земјава ќе ја претставуваат група деца од популарниот детски телевизиски серијал „Дајте музика“. Јавниот радиодифузен сервис МРТ оваа година реши да го искористи правото на интерна селекција и избор на претстaвник на оваа престижна манифестација, согласно со актуелната состојба од пандемијата на Ковид-19

Децата од „Дајте музика” наши претставници на јуниорскиот Евросонг 2021

Децата од „Дајте музика” наши претставници на јуниорскиот Евросонг 2021

На 19. издание на јуниорскиот Евросонг 2021, земјава ќе ја претставуваат група деца од популарниот детски телевизиски серијал „Дајте музика”. Јавниот радиодифузен сервис МРТ оваа година реши да го искористи правото на интерна селекција и избор на претстaвник на оваа престижна манифестација, согласно со актуелната состојба од пандемијата на Ковид-19

Децата од „Дајте музика“ македонски претставници на јуниорскиот Евросонг 2021

Децата од „Дајте музика“ македонски претставници на јуниорскиот Евросонг 2021

Група деца од популарниот детски телевизиски серијал „Дајте музика“, ќе ја претставуваат Македонија на 19. издание на јуниорскиот Евросонг 2021. Јавниот радиодифузен сервис МРТ оваа година реши да го искористи правото на интерна селекција и избор на претстaвник на оваа престижна манифестација, согласно со актуелната состојба од пандемијата на Ковид-19

Децата од „Дајте музика“ македонски претставници на јуниорскиот Евросонг 2021

Децата од „Дајте музика“ македонски претставници на јуниорскиот Евросонг 2021

Група деца од популарниот детски телевизиски серијал „Дајте музика“, ќе ја претставуваат Македонија на 19. издание на јуниорскиот Евросонг 2021. Јавниот радиодифузен сервис МРТ оваа година реши да го искористи правото на интерна селекција и избор на претстaвник на оваа престижна манифестација, согласно со актуелната состојба од пандемијата на Ковид-19