притисни ентер »

Руската економија се избори со надворешниот притисок, истакна Путин
Руската економија се избори со надворешниот притисок, истакна Путин

Руската економија се избори со надворешниот притисок, истакна Путин

Фото: Кремљ Претседателот на Русија, Владимир Путин денеска изјави дека економската состојба во земјата во голем број клучни показатели е подобра од претходно проектираната. Состојбата во економијата во моментов е стабилна и избалансирана, а во голем број клучни показатели ситуацијата е многу подобра од претходните проценки и прогнози, рече Путин на

Путин: Руската економија го издржа надворешниот притисок на Западот

Путин: Руската економија го издржа надворешниот притисок на Западот

Во момент кога се предлагаат нови санкции на Европската Унија против Русија, рускиот претседател Владимир Путин изјави дека економијата на неговата земја е стабилна. „Руската економија го издржа надворешниот притисок на Западот“, кажа Путин обраќајќи се преку видеоврска на состанокот за нацртот на сојузниот буџет за 2024, 2025 и 2026 година. „Економската

Путин: Руската економија се избори со надворешниот притисок

Путин: Руската економија се избори со надворешниот притисок

Претседателот на Русија, Владимир Путин денеска изјави дека економската состојба во земјата во голем број клучни показатели е подобра од претходно проектираната. Состојбата во економијата во моментов е стабилна и избалансирана, а во голем број клучни показатели ситуацијата е многу подобра од претходните проценки и прогнози, рече Путин на состанокот

Путин: Руската економија го издржа притисокот на Западот

Путин: Руската економија го издржа притисокот на Западот

Во моментот кога беа предложени нови санкции на ЕУ против Русија, рускиот претседател Владимир Путин изјави дека економијата на неговата земја е стабилна. „Руската економија го издржа надворешниот притисок од Западот“, рече Путин, говорејќи преку видео врска на состанокот за нацрт-федералниот буџет за 2024, 2025 и 2026 година. „Економската ситуација

ИЗДРЖАВМЕ АСПСОЛУТНО НЕВИДЕН ПРИТИСОК Путин тврди дека економијата во Русија е стабилна

ИЗДРЖАВМЕ АСПСОЛУТНО НЕВИДЕН ПРИТИСОК Путин тврди дека економијата во Русија е стабилна

Претседателот на Русија, Владимир Путин, денеска изјави дека економската состојба во земјата во голем број клучни показатели е подобра од претходно проектираната. Состојбата во економијата во моментов е стабилна и избалансирана, а во голем број клучни показатели ситуацијата е многу подобра од претходните проценки и прогнози, рече Путин на состанокот

Путин: Се покажа дека ситуацијата во руската економија е подобра од прогнозите

Путин: Се покажа дека ситуацијата во руската економија е подобра од прогнозите

Претседателот на Русија, Владимир Путин денеска изјави дека економската состојба во земјата во голем број клучни показатели е подобра од претходно проектираната. Состојбата во економијата во моментов е стабилна и избалансирана, а во голем број клучни показатели ситуацијата е многу подобра од претходните проценки и прогнози, рече Путин на состанокот

Путин: Руската економија го издржа притисокот од Западот

Путин: Руската економија го издржа притисокот од Западот

Додека се предлагаат нови санкции на ЕУ за Русија, рускиот претседател Владимир Путин изјави дека економијата на неговата земја е стабилна. „Руската економија го издржа надворешниот притисок од Западот“, рече Путин, говорејќи преку видео врска на состанокот за нацрт-федералниот буџет за 2024, 2025 и 2026 година. „Економската ситуација во земјата е

Путин: Руската економија го издржа притисокот на Западот

Путин: Руската економија го издржа притисокот на Западот

Во моментот кога беа предложени нови санкции на ЕУ против Русија, рускиот претседател Владимир Путин изјави дека економијата на неговата земја е стабилна. „Руската економија го издржа надворешниот притисок од Западот“, рече Путин, говорејќи преку видео врска на состанокот за нацрт-федералниот буџет за 2024, 2025 и 2026 година. „Економската ситуација

Путин: Руската економија се избори со надворешниот притисок

Путин: Руската економија се избори со надворешниот притисок

6 Претседателот на Русија, Владимир Путин денеска изјави дека економската состојба во земјата во голем број клучни показатели е подобра од претходно проектираната. Состојбата во економијата во моментов е стабилна и избалансирана, а во голем број клучни показатели ситуацијата е многу подобра од претходните проценки и прогнози, рече Путин на состанокот