притисни ентер »

Удар за ОИ во Токио: Една држава ја повлече цела експедиција!
Удар за ОИ во Токио: Една држава ја повлече цела експедиција!

Удар за ОИ во Токио: Една држава ја повлече цела експедиција!

Голем удар за ОИ во Токио. Во денот кога е забележана најголема бројка на заразени од коронавирусот во градот каде во петок почнува Олимпијадата, раководството една држава одлучи да ја повлече целата своја експедиција и да ја врати дома, и тоа од страв од Ковид-19. Станува збор за Гвинеја. Оваа одлука ја потврди министерот за здравство на Гвинеја и

Удар за ОИ во Токио: Една држава ја повлече цела експедиција!

Удар за ОИ во Токио: Една држава ја повлече цела експедиција!

Голем удар за ОИ во Токио. Во денот кога е забележана најголема бројка на заразени од коронавирусот во градот каде во петок почнува Олимпијадата, раководството една држава одлучи да ја повлече целата своја експедиција и да ја врати дома, и тоа од страв од Ковид-19. Станува збор за Гвинеја. Оваа одлука ја потврди министерот за здравство на Гвинеја и

ГОЛЕМ УДАР за ОИ: Цела делегација на една земја се повлече од натпреварувањето!

ГОЛЕМ УДАР за ОИ: Цела делегација на една земја се повлече од натпреварувањето!

На денот кога беше регистриран најголемиот број новозаболени од коронавирус во Токио, тимот на Гвинеја реши да се повлече од Олимписките игри поради страв за здравјето на нивните спортисти. Оваа одлука ја потврди министерот за спорт во оваа африканска земја и со тоа ги подгреа сомнежите за одржржувањето на најголемиот спортски фестивал планиран ова

Голем удар за Олимписките игри, една земја го повлече целиот свој тим

Голем удар за Олимписките игри, една земја го повлече целиот свој тим

Во денот кога во Токио е забележан најголемиот број на новозаразени со коронавирус, тимот на Гвинеја одлучи да се повлече од Олимписките игри поради страв по здравјето на нивните спортисти. Оваа одлука ја потврди министерот за спорт во оваа африканска земја и со тоа ги подгреа сомнежите во одржливоста на најголемиот спортски настан ова лето. Претходните

Држава го повлече целиот тим од ЛОИ поради страв од ковид-19

Држава го повлече целиот тим од ЛОИ поради страв од ковид-19

Во Токио има високи бројки на новозаразени од коронавирус, а токму тоа беше причината Гвинеја да го повлече целиот олимписки тим и да не настапи на Летните Олимписки Игри (ЛОИ) кои се предвидени во овој град. Одлуката за потегот ја соопшти Министерството за спорт во оваа африканска држава и се реши да се повлече целиот тим. Во претходните денови се

Удар за ОИ во Токио: Една држава ја повлече цела експедиција!

Удар за ОИ во Токио: Една држава ја повлече цела експедиција!

0 Голем удар за ОИ во Токио. Во денот кога е забележана најголема бројка на заразени од коронавирусот во градот каде во петок почнува Олимпијадата, раководството една држава одлучи да ја повлече целата своја експедиција и да ја врати дома, и тоа од страв од Ковид-19. Станува збор за Гвинеја. Оваа одлука ја потврди министерот за здравство на Гвинеја