притисни ентер »

Андонова асистираше во убедливата победа на Леванте против Атлетик Билбао

Андонова асистираше во убедливата победа на Леванте против Атлетик Билбао

ВИДЕО: Андонова асистираше во убедливата победа на Леванте против Атлетик Билбао Ф.К. Пред 3 минути фото: facebook.com/LUDFemenino Денеска во рамките од 16 коло во најсилното шпанско фудбалско првенство во женска конкуренција составот на Леванте славеше со 0:3 на гостувањето кај Атлетик Билбао . Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Придонес

Газдата му дал 23.500 евра да ги предаде на колега, а тој исчезнал со парите

Газдата му дал 23.500 евра да ги предаде на колега, а тој исчезнал со парите

Скопјанец противправно присвоил 23.500 евра од фирмата каде што работел, соопшти МВР. Имено вчера во Полициската станица Гази Баба, правен застапник на фирма од Скопје пријавил дека С.С. од Скопје – вработен во фирмата противправно присвоил 23.500 евра пари од фирмата. Според пријавеното, на 17.01.2023 во Скопје сопственикот на фирмата му ги дал парите

Газдата му дал 23.500 евра да ги предаде на колега а тој си ги земал, кажал дека ги нема парите и исчезнал

Газдата му дал 23.500 евра да ги предаде на колега а тој си ги земал, кажал дека ги нема парите и исчезнал

Скопјанец противправно присвоил 23.500 евра од фирмата каде што работел, соопшти МВР. Имено вчера во Полициската станица Гази Баба, правен застапник на фирма од Скопје пријавил дека С.С. од Скопје – вработен во фирмата противправно присвоил 23.500 евра пари од фирмата. Според пријавеното, на 17.01.2023 во Скопје сопственикот на фирмата му ги дал парите

Скопјанец присвоил  над 23.000 евра од фирма, на сопственикот му кажал дека ги нема парите

Скопјанец присвоил над 23.000 евра од фирма, на сопственикот му кажал дека ги нема парите

Скопјанец противправно присвоил 23.500 евра од фирмата каде што работел, соопшти МВР. Имено вчера во Полициската станица Гази Баба, правен застапник на фирма од Скопје пријавил дека С.С. од Скопје – вработен во фирмата противправно присвоил 23.500 евра пари од фирмата. Според пријавеното, на 17.01.2023 во Скопје сопственикот на фирмата му ги дал парите

Газдата му дал 23.500 евра да ги предаде на колега, а тој исчезнал со парите и не се јавувал на телефон

Газдата му дал 23.500 евра да ги предаде на колега, а тој исчезнал со парите и не се јавувал на телефон

Вчера во Полициската станица Гази Баба, правен застапник на фирма од Скопје пријавил дека С.С. од Скопје, вработен во фирмата противправно присвоил 23.500 евра пари од фирмата, информираат од МВР. Според пријавеното, на 17.01.2023 во Скопје сопственикот на фирмата му ги дал парите на С.С. за да ги однесе со возило и предаде на друг вработен, кој бил

Газдата му дал 23.500 евра да ги предаде на колега, а тој ja дувнал со парите

Газдата му дал 23.500 евра да ги предаде на колега, а тој ja дувнал со парите

Скопјанец противправно присвоил 23.500 евра од фирмата каде што работел, соопшти МВР. Имено вчера во Полициската станица Гази Баба, правен застапник на фирма од Скопје пријавил дека С.С. од Скопје – вработен во фирмата противправно присвоил 23.500 евра пари од фирмата. Според пријавеното, на 17.01.2023 во Скопје сопственикот на фирмата му ги дал парите

Газдата му дал ОГРОМНА СУМА да ја предаде на друг колега, па решил да исчезне со парите!

Газдата му дал ОГРОМНА СУМА да ја предаде на друг колега, па решил да исчезне со парите!

Газдата му дал ОГРОМНА СУМА да ја предаде на друг колега, па решил да исчезне со парите! На 23.01.2023 во Полициската станица Гази Баба, правен застапник на фирма од Скопје пријавил дека С.С. од Скопје – вработен во фирмата противправно присвоил 23.500 евра пари од фирмата. Според пријавеното, на 17.01.2023 во Скопје сопственикот на фирмата му ги дал

Скопјанец присвоил над 23.000 евра од фирма, на сопственикот му кажал дека ги нема парите

Скопјанец присвоил над 23.000 евра од фирма, на сопственикот му кажал дека ги нема парите

Скопјанец противправно присвоил 23.500 евра од фирмата каде што работел, соопшти МВР. Имено вчера во Полициската станица Гази Баба, правен застапник на фирма од Скопје пријавил дека С.С. од Скопје – вработен во фирмата противправно присвоил 23.500 евра пари од фирмата. Според пријавеното, на 17.01.2023 во Скопје сопственикот на фирмата му ги дал парите

Скопјанец присвоил над 23.000 евра од фирма, на газдата му кажал дека ги нема парите

Скопјанец присвоил над 23.000 евра од фирма, на газдата му кажал дека ги нема парите

Скопјанец противправно присвоил 23.500 евра од фирмата каде што работел, соопшти МВР. Имено вчера во Полициската станица Гази Баба, правен застапник на фирма од Скопје пријавил дека С.С. од Скопје – вработен во фирмата противправно присвоил 23.500 евра пари од фирмата. Според пријавеното, на 17.01.2023 во Скопје сопственикот на фирмата му ги дал парите