притисни ентер »

ПРОБЛЕМАТИЧНИОТ АВСТРАЛИЕЦ РЕШИ: Побара помош од психолог
ПРОБЛЕМАТИЧНИОТ АВСТРАЛИЕЦ РЕШИ: Побара помош од психолог

ПРОБЛЕМАТИЧНИОТ АВСТРАЛИЕЦ РЕШИ: Побара помош од психолог

Тенисерот од Австралија Ник Киргиос, рече дека посетува психолог, и дека не сака повеќе да го крие тоа... Во последните неколку години Киргиос е во центарот на вниманието, многу повеќе поради своето однесување отколку поради играта. Често влегува(ше) во судир со судиите, ги кршеше рекетите, пцуеше. А во некои одредени делови од мечевите, не беше заинтересиран

Тенисерот Киргиос почна да посетува психолог

Тенисерот Киргиос почна да посетува психолог

Австралискиот тенисер Ник Киргиос почнал да ги користи услугите на психолозите. Според 23-годишниот контроверзен тенисер на таков чекор се решил за подобро спокојство. – Почнав да посетувам психолог. Претпоставувам дека овој потег требаше да го направам порано, но одбивав такви услуги. Сега чувствувам дека можам слободно да зборувам за тоа. Немам што

Тенисерот Киргиос почна да посетува психолог

Тенисерот Киргиос почна да посетува психолог

Австралискиот тенисер Ник Киргиос почнал да ги користи услугите на психолозите. Според 23-годишниот контроверзен тенисер на таков чекор се решил за подобро спокојство. – Почнав да посетувам психолог. Претпоставувам дека овој потег требаше да го направам порано, но одбивав такви услуги. Сега чувствувам дека можам слободно да зборувам за тоа. Немам што

Тенисерот Киргиос почна да посетува психолог

Тенисерот Киргиос почна да посетува психолог

Тенисерот Киргиос почна да посетува психолог Австралискиот тенисер Ник Киргиос почнал да ги користи услугите на психолозите. Според 23-годишниот контроверзен тенисер на таков чекор се решил за подобро спокојство. – Почнав да посетувам психолог. Претпоставувам дека овој потег требаше да го направам порано, но одбивав такви услуги. Сега чувствувам дека

Тенисерот Киргиос почна да посетува психолог

Тенисерот Киргиос почна да посетува психолог

Австралискиот тенисер Ник Киргиос почнал да ги користи услугите на психолозите. Според 23-годишниот контроверзен тенисер на таков чекор се решил за подобро спокојство. – Почнав да посетувам психолог. Претпоставувам дека овој потег требаше да го направам порано, но одбивав такви услуги. Сега чувствувам дека можам слободно да зборувам за тоа. Немам што

Тенисерот Киргиос почна да посетува психолог

Тенисерот Киргиос почна да посетува психолог

Австралискиот тенисер Ник Киргиос почнал да ги користи услугите на психолозите. Според 23-годишниот контроверзен тенисер на таков чекор се решил за подобро спокојство. – Почнав да посетувам психолог. Претпоставувам дека овој потег требаше да го направам порано, но одбивав такви услуги. Сега чувствувам дека можам слободно да зборувам за тоа. Немам што